Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 4 до 10 юли

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 4 до 10 юли

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 4 до 10 юли

Първите дни от седмицата все още ще са под влиянието на новолунието в кардиналният знак Рак.  През тази седмица следват кардинални промени, много от събитията носят последиците на действия от миналото.  

Всяко новолуние задава нова тенденция и предоставя възможност за започване на нови дейности. Седмицата е силна и определяща в тази посока - започване на нови дейности, проекти, взаимоотношения.  

Няколко са водещите планетни разположения, които ще окажат влияние върху събитията:

*на 5 юли Марс, планетата на действието преминава в знака Телец. Постепенно импулсивните и прибързани действия ще бъдат заменени с повече търпение и търсене на сигурност;

*също на 5 юли Меркурий преминава в знака Рак. Вниманието ще бъде насочено към събития, които вече са се случили. Меркурий в Рак е силно свързан с емоционалното изразяване и чувствата. Активира се благоприятен период за дейности, свързани с недвижими имоти, подобряване на взаимоотношенията с членовете на семейството, почивките.

Целият месец юли ще бъде под влиянието на Северния възел в Телец с Уран, планетата на промените. Това предвещава поредица от кармични събития, на които е необходимо да се погледне по нов, по-прогресивен начин. При някои ще има приключване на един 18-20 годишен цикъл и възможности за активиране на нови, неочаквани събития.

Луната, която оказва ежедневно силно влияние върху живота е в растяща фаза и ще транзитира през знаците Дева, Везни и Скорпион. Това обуславя като водещи темите, свързани с начин на живот, работни процеси, взаимоотношения и партньорства, търсене на хармония, преобразования, парични операции, трансформационни процеси.

ОВЕН

Новолунието в Рак постави края на един период в живота ви и ви отвори нови възможности. При някои от вас то ще създаде условия за промяна в живота ви за по-дълъг период от време, може би за години напред. Основен фокус ще бъдат две теми: едната е свързана с вашите планове относно дом, семейство, отношения с членове на семейството, недвижим имот, смяна на мястото за живеене.

Втората тема е свързана с вашата основна дейност или кариерно развитие, която ще претърпи съществени преобразувания в зависимост от вашите лични избори. При някои от вас е възможно да са настъпили съществени обрати или промени в основната ви дейност. През тази седмица се налага да забавите темпото, да вложите повече усилия в това, което сте създали, за да възстановите равновесието. Планетният ви управител Марс е в знака Телец. Това планетно разположение ви дава възможност да насочите усилията си само към тези дейности, които ще ви донесат стабилни финансови резултати. Бъдете внимателни в разпределянето на личните ви финанси, избягвайте рискови операции, не давайте пари на заем на приятели. Загубите могат да бъдат съществени. Периодът е силен за собствениците на бизнес. За тези, които са постигнали стабилност, юли месец ви предоставя чудесни възможности свързани с почивки, забавления.

ТЕЛЕЦ

През тази седмица, ако сте наясно с посоката можете да предприемете активно действие към стартиране на нов проект или дейност. Марс, планетата на действието е във вашия знак. Това планетно разположение ще ви даде мощен тласък, за да предприемете конкретни действия в една или друга посока. За родените във втората декада представители на знака съвпадът на Северен Лунен възел с Уран в Телец ще предизвика поредица от събития с дълготраен отзвук. Избягвайте прибързани реакции, импулсивни решения или решения под управлението на гнева. Новолунието в Рак активира теми, свързани с обучения, усвояване на нова информация,  комуникация, взаимоотношенията, договорните отношения, които от своя страна ще задвижат важни процеси, които ще се отразят на средата ви на съществуване. Събитията могат да бъдат от различен характер, възможно е смяна на колектива, промяна в дейността, която да ви насочи към обучения, приключване на взаимоотношения и създаване на нови контакти. През целия месец юли ще се наложи да правите избори, в които определящ ще бъде вашият креативен подход, правилно подредените ви приоритети и придобитата опитност. Съществуват благоприятни възможности за повишаване на финансите ви.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица и не само през нея ще бъдете в центъра на събитията. Венера е в знака Близнаци, а Меркурий, който е ваш планетен управител, преминава в Рак. Придвижване напред в едни ситуации и възстановяване на събития от минал период. Бъдете дипломатични, използвайте дар словото си в провеждането на разговори и преразглеждане  на договорни отношения, насочете вниманието си към нови източници на доходи, към създаването  на финансова стабилност и сигурност, направете си реклама, наблегнете на своя имидж, поставяйте условия и заявете своята позиция. Сега е вашето време! При родените във втората декада ще се активират събития от минал период, които ще изискват нов подход или ще сложат край на процеси и взаимоотношения. Имайте предвид основните си цели и не ги изпускайте от фокус. Насочете вниманието си към нови източници на доходи, към създаването  на финансова стабилност и сигурност. Бъдете уверени, следвайте приоритетите си и отстоявайте интересите си. Движете се според установената досега посока. Следващото Новолуние, което е в Лъв ще ви подкрепи в създаването на нови форми и дейности.

РАК

Новолунието във вашия знак Рак ви дава импулс за действие. Сега започвате нова соларна година и отваряте нови възможности, които ще се развиват до следващият ви рожден ден. Приключва един важен етап от живота ви и започва нов, основите за който ще се изграждат до края на годината. През тази седмица Меркурий, планетата, която отговаря за работните процеси и не само, преминава в знака Рак. Преразгледайте, анализирайте и оценете това, което е стойностно в живота ви, а там, където има пропуски или грешки внесете необходимата корекция чрез разговори, нова информация, среда на общуване.  Водеща тема наред със социалното ви развитие е финансовото ви състояние. Възможностите пред вас са многобройни, но ако става въпрос за инвестиции е необходимо да бъдете внимателни. На този етап бъдете адаптивни и креативни, възползвайте се от възможностите и предложенията, които ще повлияят положително върху финансите ви.

ЛЪВ

 Юли месец и най-вече периодът до вашия рожден ден е сложен, свързан с приключващи и финални дейности. При някои представители на знака социалната активност е висока, при други се активира период за уреждане на лични взаимоотношения, а трети ще се заемат с уреждане на почивка или пътешествия. До новолунието в Лъв имате възможност да преосмислите живота си, за да изберете посоката на действията си след него. Седмицата може да бъде по-натоварена от обичайното най-вече с преминаването на Марс в Телец. На работното ви място могат да възникнат конфликтни ситуации с вашите шефове или подчинени, колеги. Възможно е ситуациите да бъдат необратими, приключване на работни взаимодействия. Най-добре е ако се насочите към създаване на самостоятелна дейност или стартирате нов проект като изчакате Новолунието във вашия знак, което ще бъде силно подкрепящо ви в посока стартиране на нов проект или дейност. Може да използвате периода дотогава за конструктивен анализ и преосмисляне на дейността ви или партньорските  взаимоотношения. Обмислете добре преобразования, които са  свързани с по-далечна перспектива на развитие.

ДЕВА

 През тази седмица и най-вече под влияние на Новолунието от предходната имате възможността да внесете структурни и съществени преобразувания във вашата основна дейност. Активността ви и усилията, които влагате ще дадат мащаб на влиянието ви и ще ви донесат успех. Можете да насочвате събитията като укрепите тези взаимоотношения, които имат отношение към развитието ви в бъдеще. Юли месец е изключителен за вас, някои ще се радват на увенчани с по-високи резултати усилия, а други ще сбъднат свои мечти. Ако ежедневието ви е изключително натоварено, пренаредете приоритетите си, освободете си време лично за вас, за любими занимания, хора или почивка - това ще се отрази добре на здравето ви. Личните ви връзки и делови партньорства и през тази седмица ще изискват вашето внимание, но вие владеете ситуацията. Хора от близкото ви обкръжение, приятели или авторитети ще ви окажат съдействие или подкрепа. Непредвидени обстоятелства или събития могат да ви накарат да промените целите си, свързани с вашето бъдеще.

ВЕЗНИ

 В първите дни от седмицата ще бъдете под влиянието на тенденциите, зададени от Новолунието в Рак. Сега е моментът, когато можете да направите кардинални, структурни преобразувания във вашата кариера, социално развитие, начин на живот. Едновременно с работните процеси при вас е активна и темата за дома, семейството и взаимоотношения с членовете на семейството. Възможно е да бъдете поставени пред необходимостта да вземете важни решения, които ще активират сериозни трансформационни преобразувания или конфликти най-вече с партньорите ви. Можете да повлияете в положителна посока на тези връзки, които имат отношение към развитието ви в бъдеще. От вас се очаква да вземете важни решения. Могат да възникнат непредвидени ситуации, които ще изискват повече финансови разходи. Въпреки усложняващите фактори налице са и силни подкрепящи ви планетни аспекти, които ще ви помогнат да насочвате живота си според това, което искате. Възможност да сбъднете ваша мечта през тази и следващата седмица ще бъде повод за добро настроение, мотивация за активно действие насочено към съществени промени.

СКОРПИОН

Месец юли задвижи важни промени в живота ви, които изискват нови решения и подход. През тази седмица можете в максимална степен да възстановите „щетите“ нанесени от предходната седмица. Новолунието в Рак ви предоставя възможности свързани с разширяване на вашите влияния или дейности, решаване на юридически казуси, въпроси свързани с образованието, а в най-добрият случаи това са пътешествия до далечни дестинации. Силна седмица за поставяне на ново начало, начало на собствена дейност, проекти. През тази седмица ще се активират събития, които ще внесат сериозни обрати във взаимоотношенията ви. Необходимо е да подходите практично към това, което се случва в живота ви. В състояние сте да приключите един важен етап от живота си и да поставите ново начало най-вече в партньорските си взаимоотношения. Подходете практично към това, което се случва в живота ви. При някои от вас се очертава добър период за пътувания и почивки.

СТРЕЛЕЦ

Ежедневието на повечето от вас може да е напрегнато, изпълнено с множество изненади, допълнителни изисквания, отговорности и ангажименти. Новата седмица ви предоставя възможност да действате според целите, които сте си поставили. Приливът на енергия и ентусиазъм ще ви подкрепи в осъществяването на целите.  Информационният поток, който достига до вас е огромен, възможни са изненади и преобразувания в сферата на общуването или във взаимоотношенията с вашите партньори. До голяма степен ще се наложи да се съобразите с желанията и изискванията им или да обедините целите си. Избягвайте спорове и конфликти, конкуренцията към вас е повишена. По отношение на работата ви, колкото сте по-адаптивни и отворени към нещо ново и различно, толкова повече ще нарастват шансовете да утвърдите позициите си, да се справите с повишените изисквания. Ако сте на вълна почивки, пътешествия и забавления, то седмицата е изключително благоприятна. Няма да липсват и прекрасни романтични моменти. Преразглеждането на финансови сделки, операции, инвестиции ще се актуализират с цел да подобрите и увеличите наличното. Периодът е удачен за изчистване и разплащане на  кредити и задължения.

КОЗИРОГ

Седмицата ще бъде силно повлияна от преминалото Новолуние в Рак знак, който е противоположен на знака Козирог. Това Новолуние създава предпоставки за кардинални промени в начина ви на живот, свързан с най-вече с партньорските ви взаимоотношения в личен или делови аспект. Възможно е да отворите нова страница от съществени преобразувания в съществуващите взаимодействия до създаване на нови връзки и отношения. През този месец имате възможност да поставите основата, върху която ще надграждате в оставащите до края на годината месеци. Вашата социална активност е висока, а с нея расте и собствената ви популярност. Възползвайте се от положителната аспектация на звездите, за да водите преговори, чрез които ще може да наложите мнението и идеите си, въздействието ви е силно. Защитете себе си, убежденията си и изискванията си, но бъдете дипломатични и адаптивни. Избягвайте крайната критичност и подходете към новите ситуации позитивно. Вашите надеждни партньори са тези, които ви подкрепят в реализирането на целите ви.  

ВОДОЛЕЙ

Промените, които настъпват при вас са съществени, но за да станат част от живота ви са нужни време и усилия. Продължете  тенденцията, която започнахте през миналата седмица с поставяне на акцент към нещо ново, свързано с начина ви на живот, работни процеси или грижа за здравето. Ако все още не сте готови за структурни и съществени промени, то периодът до следващото Новолуние  ще ви подкрепи чрез анализи на изминал период да промените неудовлетворителни за вас ситуации като  погледнете на живота си по един нов по-различен начин, базиращ се на придобит опит, подкрепа, изпълнени задължения. Бъдете активни и взаимодействайте с хора от близкото ви обкръжение, с тези, които ви обичат или са доказали своето отношение към вас. Насоките, които ще получите, ще бъдат ценни за вас. Вашите интереси и тези на партньорите ви се разминават, но през тази седмица имате възможността да хармонизирате и промените тези връзки, които са стойностни. Търсете компромисни решения, които да повлияят градивно на отношенията ви.

РИБИ

Новолунието във водния знак  Рак ви предоставя възможност през тази седмица да отворите  нова страница в живота си. Периодът е силен за собствениците на бизнес, възможностите пред вас са многобройни от обновяване на съществуваща дейност, до стартиране на нов проект или самостоятелна практика. Аспектацията на звездите ви дарява с ентусиазъм и енергия да промените начинът си на живот, да го насочвате в правилната посока според това, което обичате. Можете да вложите част от творческия си потенциал в създаването на нова визия или имидж. Използвайте увеличения приток на енергия креативно, вложете го в дейности, които ви носят положителни емоции и вдъхновение. Конфликтността и напрежението на работното ви място намалява. Отношенията с околните се хармонизират, с лекота ще избирате посоката, водени от силната си интуиция.

Успешен период за всички знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ