Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 8 до 14 юли

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 8 до 14 юли

Лято е! В тази втора седмица на един от най-топлите месеци енергетиката е насочена към почивките и прекарване на повече време със семейството. Това не е случайно. Слънцето транзитира през кардиналния знак Рак, чиято основна тема е семейството, дома, сигурността. 

В същото време това е седмицата след новолунието, което предоставя възможност за поставяне на ново начало.

Хронология на астрологичните аспекти през седмицата, които ще окажат влияние върху събитията в нея:  

  • На 11 юли Венера влиза в знака Лъв - усилване на романтиката, творческата енергия, желанието за любов и красота. С преминаването в знака тя ще направи напрегнат аспект с Плутон. Родените в началото на  фиксираните знаци: Лъв, Телец, Скорпион и Водолей е необходимо да проявят внимание при финансовите операции, инвестиции и в личните взаимоотношения.
  • Дните 14-16 юли изискват особено внимание: Марс и Уран са в съвпад, който е нехармоничен - реакциите са импулсивни, а събитията се случват неочаквано. Действията трябва да бъдат внимателно обмислени, преди да вземете окончателни решения се налага да взаимодействате със засегнатите страни. Липсата на търпение, агресивният подход са усилени.

Допълнително влияние върху събитията през седмицата ще окаже ретроградното движение на трите планети: Сатурн, Нептун и Плутон. Забавяне на процеси, преразглеждане и трансформиране. Целта е ново осъзнаване и създаване на по-градивни форми. В зависимост от събитията, които ще се активират в живота ви се налага преосмисляне, приключване или кардинално преобръщане на посоката. Водещите теми са свързани със сигурността във всякакъв аспект,  семейството, дома, родителите, отглеждането на децата, почивките.

ОВЕН

От  първия ден от новата седмица животът ви е възможно да придобие нов смисъл. Вие сте кардинален знак, а тази седмица е силно повлияна от преминалото на 6 юли Новолуние в кардиналния Рак. Точно преди една година, когато Северният възел премина в знака Овен в живота ви започнаха важни промени. При някои представители на знака тези промени са факт, а други са в процес на сериозна трансформация. Новолуние в Рак и Северен възел в знака Овен. За да можете да придвижите  живота си напред важно условие е промяната на вътрешно ниво. Новолунието в Рак ще даде допълнителен импулс за промяна. Почти през целия месец юли активна ще бъде темата, свързана със семейството, дома и взаимоотношенията с близки. Ако имате задачи, които не търпят отлагане и са свързани с дома, семейството, отдайте им необходимото внимание, това ще балансира везните във ваша полза. Ако сте настроени на работна вълна, можете да започнете нова дейност или работа. През тази седмица втората по важност тема е свързана с вашите финанси. Погрижете се за стабилността на финансовото си състояние, избягвайте необмислени и импулсивни решения свързани с инвестиции. Ориентирайте се в посока откриване на нови източници на доходи. Почти в средата на годината се намирате в период на осъществяване и получаване на морално удовлетворение от всички положени усилия до тук. През тази седмица ще се радвате на своите лични резултати, на сбъдната мечта, на нови предложения или на заслужена почивка. 

ТЕЛЕЦ

Новолунието в Рак, с което започва седмицата ще насочи вниманието ви към сигурността и взаимодействието с другите. През последните години имахте възможност да насочите платната на живота си в нова посока. Седмицата е динамична, носеща нови възможности, но и обрати и промени. Ще се наложи да прецените кое да запазите и на кое да сложите край. Марс, планетата на действието продължава своя транзит в знака Телец през вашия първи дом. Сега е времето, когато чрез своите избори направлявате енергията за следващите две години. В последните дни от седмицата Марс ще направи съвпад с Уран, ще бъдете по-активни от обикновено, но и по-импулсивни. Приложете нов, гениален подход, бъдете новатори, експериментирайте, но не разрушавайте стабилните структури. Овладявайте гнева си. Юпитер в Близнаци транзитира през дома на вашите притежания, финанси, ценности. Телецът е знак, силно свързан с материята и парите. Чрез фината настройка на ценностите и вътрешно преобръщане ще можете да се настроите  към успеха, изобилието и щастието. Седмицата е силна и благоприятна за провеждане на разговори, научаване на нова информация, обучения с цел разширяване или създаване на нови източници на доходи. За някои от вас това е период, натоварен със служебни пътувания и множество срещи. Други влизат в активен период на почивка. А за тези Телци, за които работата е основен фокус, през тази седмица работния процес ще бъде в максимална степен динамичен.  Време за ново начало за тези, които са готови!

БЛИЗНАЦИ

Вие, въздушни представители сте активно в потока на енергията. Магнетични, обаятелни и привлекателни, Венера и Меркурий в знака Лъв ви даряват с лекота и чар, които допълнително усилват вашия потенциал. Въоръжени с дара “мисъл и слово” можете да постигнете това, което искате без големи усилия. Важно е да подредите мислите си и да насочвате действията си към вашата основна цел. Новата седмица предоставя възможност за поставяне на ново начало. Новолунието в Рак активира важни теми, свързани с личното ви отношение към ценностите, дарбите и талантите, финанси и притежания, себеоценка и енергия. Юпитер в Близнаци ще окаже важно влияние върху вашите избори и цели, свързани с един 12 годишен период.  Бъдете уверени и смело управлявайте своя живот. Поставете ново начало там, където е необходимо. Преди една година Лунните възли насочиха  вниманието ви към вашата общност, приятели, мечти и идеали. Година по-късно е възможно в тази област да са настъпили важни промени.  Подредете приоритетите си и действайте според тях. Запазете всичко, което ви носи сигурност и спокойствие. В края на седмицата са възможни неочаквани събития, които ще задвижат важни обрати и промени. 

РАК

Новата седмица започва със силното влияние на преминалото Новолуние в Рак. За вас това е мощно ново начало, с което започва новата соларна година. Фокусирайте се върху основните си ценности, желания, мечти и започнете активно действие в съответната посока. По-емоционални сте от обикновено, но в същото време имате силен енергиен импулс и желание да започнете нещо ново. Преди една година, когато Лунните възли смениха своите знаци, те насочиха вниманието ви към две важни теми: постигане на баланс между отговорности, свързани с вашите работа и семейство. Поредицата от събития, които се случиха през този период и ще продължат до края на годината, създават предпоставки за ново начало в тези житейски области. Новолунието в Рак ви дава допълнителен импулс за промяна. Месец юли е изключително важен за вас. Вие можете успешно да направлявате събитията според изборите, които сте направили. Меркурий и Венера в Лъв действат във ваша подкрепа като насочват вниманието ви върху ценностите ви и вашите финанси. Добри възможности за нови източници на доходи и финансови постъпления.

ЛЪВ

Силна седмица, ново начало, повлияно от преминалото Новолуние в Рак. Всяко Новолуние дава възможност за започване на нещо ново. Ако сте готови, още в първите дни можете да започнете активни действия. Доверете се на опита, който сте придобили, следвайте основните си ценности и задвижете живота си в правилната за вас посока. Новолунието в Рак насочва вниманието ви към важна житейска ценност, свързана със семейството и сигурността. В същото време това новолуние активира вашия дом на финализиране, дом, подходящ за  оттегляне, почивка. Време за размисъл до Новолунието в Лъв, което е на 4 август. Чрез осъзнаване на вашите духовни ценности ще можете да направите важни житейски промени в оставащото време до края на годината. Ценностите ви се променят, а с тях и вашият мироглед. Венера и Меркурий в Лъв  активират  любими за вас теми като се започне от почивки, забавления, пътувания до романтични приключения. За мнозина това е заслужена награда. Активен и креативен период за собствениците на  бизнес, творците, политиците. Ако сте започнали нещо ново в началото на лятото през тази седмица очаквайте първите резултати.

ДЕВА

Една част от събитията през тази седмица ще следват основни зададени тенденции. В същото време седмицата още със своето начало задава нова посока от преминалото на 6 юли Новолуние в Рак. Всяко новолуние предоставя нови теми, нови възможности, шансове и ново начало. Значими теми за вас си остават работните ви ангажименти от една страна и семейни задължения и взаимоотношения от друга. Вродената ви акуратност, аналитичност и подреденост ще ви помогнат да направите добра организация.  От друга страна отворете се да получите помощ, съдействие, подкрепа. Обикновено вие сте тези, които винаги са готови да се притекат на помощ, но сега бъдете отворени вие самите да получите такава, а тя идва от страна на авторитетни личности, приятели, колеги, партньори. Новолунието в Рак насочва вниманието ви към вашите приятели, съмишленици към вашите мечти и идеали. В продължение на цял лунен месец (до 4 август) ще имате възможност да сбъдвате, създавате, осъществявате. Това е месецът, в който може да сбъднете ваша мечта, да срещнете нови хора, които ще окажат важно влияние, да получите по-високи финансови резултати от вашата кариера. 

ВЕЗНИ

Въпреки, че за повечето хора юли месец е активен сезон за почивка, при вас Новолунието в Рак поставя акцент върху кариерата и работните процеси. Имате чудесна възможност да започнете нещо ново, различно, проект, дейност. Това е времето, когато от началото на година чрез вашите действия постигате най-високи резултати. Новолунието в Рак задвижва важни промени и необходимост от кардинални преобразувания не само на ниво работа, но то внася пренастройка в темите семейство, партньорски взаимоотношения и в личностен аспект. Процеси, започнали преди една година е възможно отново да напомнят за себе си - ако това е така ще се наложи да преразгледате ситуацията от няколко ъгъла. Чрез съответните компромисни решения може да постигнете баланс, който ще ви помогне да се справите с предизвикателствата. Седмица за активно ново начало, нови шансове и възможности. Избягвайте необмислени финансови инвестиции. В същото време неочаквани предложения могат да ви накарат рязко да смените посоката си на движение.

СКОРПИОН

За мнозина представители на знака започва една силна и удовлетворителна седмица. Новолуние в Рак - воден,  кардинален знак, който е в хармония с вашия слънчев знак. Новолунието е моментът на новото начало. Ключовата дума, която се активира точно на същото новолуние, но преди една година  е промяна: промяна в начина на живот, в мирогледа, ежедневието, работните процеси, отношение към здравето. Всички тези теми все още ще бъдат активни до края на годината, но сега през този лунен месец може да направите най-много в тази посока.  През този месец чрез проявлението ще разберете дали се движите във вярната посока. Възможно е към вас да се изсипе рога на изобилието под формата на  увеличаване на финансите, чрез нови придобивки, награди, поощрения.  Носител на печалби могат да бъдат нововъведения във вашия бизнес или започнати нови проекти. Добър период за провеждане на срещи, разговори отстояване на собствени позиции, научаване на нова информация. Заложете на своята интуиция и диалогичност, през тази седмица може да разрешите недоразумения, казуси от минал период. В последните дни от седмицата избягвайте крайните решения, взети под влияние на силни емоции. Внимавайте с необмислени разходи или инвестиции. Доверете се на вашата силна интуиция!

СТРЕЛЕЦ

Новата седмица започва със силното влияние на Новолунието в Рак, което беше на 6 юли. Растяща Луна и време за ново начало. Каквото започнете, ще расте и ще се увеличава. Новолунието поставя акцент в дома на мистичното, енергията, тайнствата, взаимоотношенията с партньорите и общите финанси. До голяма степен събитията, които ще възникнат са свързани с посочените теми и могат да бъдат силно повлияни от вашите партньори. Погрижете се за финансовото си положение, внесете ред и стабилност. Вие и другите, вашите ценности и приоритети и тези на другите. Периодът е чудесен  за себеосъществяване и себереализиране чрез взаимодействието с партньорите.  Голяма част от времето ви ще бъде ангажирано със  срещи, конструктивни разговори, диалози, които до голяма степен ще определят бъдещите ви цели. Възможни са повече придобивки, а също така и нови предложения, които ще увеличат приходите ви. За някои представители на знака започва период на пътешествия или почивки. Бъдете щедри към себе си и към другите, живейте като благодетели. 

КОЗИРОГ

Месец юли и транзита на Слънцето в знака Рак създават предпоставки за повече динамика в живота ви. Новолунието в Рак ще усили проявлението на събитията, които ще ви накарат да направите кардинални промени в живота си. Възможно е в живота ви да се активират и получат решение събития, които са започнали преди една година. Имате чудесната възможност да направите нови избори, да промените това, което не ви харесва. Намирате се в една кръстопътна ситуация! Активни са важни житейски теми; работа, семейство, дом, партньорски взаимоотношения като акцентът пада върху тях. Във всички случаи е необходимо да си изясните кои партньорства да запазите и на кои да сложите край. Подкрепата и одобрението от страна на вашите партньори ще повлияе в един по-широк мащаб на финансовото ви положение. Каквото и да се случва в живота ви необходимо е да насочите внимание към себе си и да поемете нови отговорности. Потърсете компромисни решения, внесете  баланс и вземете важни решения.

ВОДОЛЕЙ

Силна седмица, която ви предоставя нови шансове и възможности. Новолунието в Рак е времето за новото начало и кардиналните промени. То поставя акцент в дома на вашите работа, работни взаимодействия, ежедневие, начин на живот. Ако от дълго време сте искали да направите промени в тези сфери, сега е моментът. В продължение на две седмици до пълнолунието на 21 юли периодът е силно подкрепящ ви. Период на кулминация за реализиране на цели, свързани с основната ви дейност. Ако  на работното ви място има напрежение това могат да бъдат ситуации от миналото, които очакват вашето ново отношение и решения.  Домът, семейството или отношенията с родител също изискват вашето внимание. В последните дни от седмицата неочаквани събития могат да доведат до обрати. Избягвайте прибързани реакции, конфликтност и нервно поведение най-вече към вашите близки. Може да пренасочите енергията в подобрения свързани с дома и ремонтни дейности.

РИБИ

Месец юли е благоприятен за вас като от тази седмица се активира силна положителна вълна, създадена от Новолунието в Рак. Това Новолуние ви дава възможност да поставите ново начало в живота си. То поставя акцент в една от най-любимите житейски теми свързана с любовта, творчеството, децата, забавленията. Това е домът и на самостоятелния бизнес. В тези направления може да поставите успешен старт. Имате на разположение две седмици докато Луната е растяща. Според събитията, които ще се активират ще разберете дали сте избрали вярната посока. Почти в средата на годината се намирате в период на осъществяване и получаване на морално удовлетворение от всички положени усилия до тук. Радвате се на подкрепата не само на звездите, но и на  подкрепа от приятели и авторитети.  През тази седмица ще получите допълнително удовлетворение от  своите лични резултати, на сбъдната мечта или на нови предложения, а защо не и на заслужена почивка.

Успешна седмица на всички знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ