14 страхотни комбинации от храни
В готвенето има храни, които просто си принадлежат една на друга. Кои са те и как да използваме тези комбинации?
Когато смесвате тези продукти, можете да сте сигурни, че резултатите ще са наистина добри. А защо не експериментирате малко повече? Да речем в примера с крушата и синьото сирене можете да замените плода със смокиня. Една дребна промяна, която със сигурност ще доведе до нещо наистина вкусно. Ето и още интересни вариации.
Домати + чесън + босилек. Отлично за салати и студени предястия през лятото или топла супа през зимата.
Червено цвекло + козе сирене + ядки. Салати, предястия, ястия, сготвени в касерол, гарнитури – тези три продукта вървят отлично с всичко.
Сирене + мед + кедрови орехи. Потопете сиренето и кедровите орехи в мед и, да ви е сладко!.
Картофи + копър. Варените картофи са хубави, но ако добавите малко ситно нарязан копър, стават прекрасни.
Картофи + индийско орехче. Индийското орехче върви отлично с всякакви картофи, особено намачканите.
Прочетете и останалите чудесни комбинации за трапезата тук.
Ключови думи
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА
|
|
Коментари
Няма въведени кометари.