Единствен по рода си автомобилен център на Mercedes-Benz на 65 000 кв. м отвори врати в София

Единствен по рода си автомобилен център на Mercedes-Benz на 65 000 кв. м отвори врати в София

Единствен по рода си автомобилен център на Mercedes-Benz на 65 000 кв. м отвори врати в София

Генералният дистрибутор на марката Силвър Стар отпразнува откриването му с грандиозен 3D спектакъл и дрон шоу

Уникален продажбен и сервизен център за леки и товарни автомобили Mercedes-Benz отвори врати в София. Адресът на новия дом на генералния дистрибутор на германската марка у нас - Силвър Стар е ул. Челопешко шосе 52. Комплексът се намира на комуникативно място в район Кремиковци, между Околовръстния път и Челопешко шосе. Общата инвестиция на Силвър Стар за построяването на модерното съоръжение е в размер на 18 млн. евро.

Разположеният на 65 000 кв. м мултифункционален комплекс предлага премиум обслужване, сравнимо с 5-звезден хотел, по последните стандарти на Mercedes-Benz. В приятната и приветлива обстановка на авангардния шоурум на територия от 1700 кв. м клиентите на марката имат възможност да се потопят в изцяло ново клиентско преживяване, което гарантира експертна грижа и безкомпромисно качество. Сервизите за леки и товарни автомобили, простиращи се на обща площ от 8700 квадратни метра, са с чисто ново оборудване от най-висок клас.

Общата разгърната застроена площ на комплекса е почти 13 000 квадратни метра, като сградата е на два етажа. На първия етаж се помещават шоурум и приемна за леки автомобили, както и приемна за товарни автомобили. Рецепцията за търговски автомобили е първата не само в Европа, но и в света, изпълнена по новия корпоративен стандарт на Daimler Truck, който ще влезе в сила за всички представители на германската компания в началото на 2024 г.

На територията на комплекса са разположени още два механични сервиза - за леки и за товарни автомобили и автобуси, склад за резервни части, каросерийни и бояджийни сервизи, както и тренинг център.

А първото закрито сервизно лоби за леки автомобили, изградено на българския пазар, играе важна роля в новия бизнес процес и подобреното клиентско преживяване. На разположение са и два автокозметични центъра, за леки и товарни автомобили.

Офисната част на сградата, където се помещава администрацията, е разположена на втория етаж. Тя предлага обширно споделено пространство с модерни и иновативни работни места, изцяло съобразени с процесите по дигитализация, които протичат в компанията.

Официалното откриването на уникалния комплекс на Силвър Стар и Mercedes-Benz в София се състоя в края на април с участието на над 400 клиенти и партньори на компанията от България и чужбина. Всички те имаха възможността да се насладят на изключителен спектакъл, който завърши с дрон шоу в небето над София. На събитието присъстваха и представители на Mercedes-Benz, Daimler Truck и INEOS Automotive.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Италия готви продажба на активи за 21 млрд. евро, за да постави дълга си под контрол
Почти всички етнически арменци са напуснали Нагорни Карабах
Пеевски настоя за незабавно прилагане на европейската забрана за влизане на автомобили с руска регистрация
Олаф Шолц: Броят на бежанците, които се опитват да влязат в Германия, е твърде висок
Китай: САЩ са истинска „империя на лъжите“
Енергийният министър: Работни места не трябва да бъдат губени
Републиканците отхвърлиха законопроекта си за финансиране на правителството, блокажът изглежда неизбежен
Топлото време заплашва празничния пазарен сезон: Зимни пуловери и палта залежават в магазините