Екран

“Гласът на България” е шампионът по зрителски интерес за тв сезона

“Гласът на България” е шампионът по зрителски интерес за тв сезона

Финалът на флагмана в програмата на bTV - "Гласът на България" е най-гледаното предаване до момента за този телевизионен сезон. Според данните за аудиторията, с които работи пазарът, повече от половината от всички зрители са гледали „Гласът на България“ вчера, а общият брой фенове пред ТВ екрана са били близо милион и половина.

[[{"fid":"385351","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":522,"width":801,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

 

21-годишната Петя Панева от отбора на Галена е големият победител в осмия сезон на „Гласът на България“ по bTV. Без да изневери на любовта си към българския фолклор в нито един от етапите на състезанието, тя пребори изключителната конкуренция в лицето на останалите финалисти. Снощи Петя убедително спечели сърцата на зрителите на bTV и получи най-много sms-и в своя подкрепа. В последния епизод на знаковото музикално шоу „мъничката Петя с огромния глас“, се представи блестящо и в трите кръга на финала. В първия етап тя пя в дует с Деси Добрева, а двете варненки представиха впечатляващ вариант на песента „Катерино моме“. Във втория кръг, когато от шестима участници в състезанието останаха четирима, Петя представи песента „Аврам Зорница“, с която в началото на сезона „обърна“ и четирите стола на треньорите – Галена, DARA, Иван Лечев и Любо Киров. В последния вокален двубой, в който се изправи срещу другия сериозен претендент за титлата, също от отбора на Галена – талантливият Георги Костадинов, тя изпя емблематичната песен на Янка Рупкина - „Калиманку Денку“, с която сложи върхова музикална точка на сезона и го спечели повече от убедително. Титлата „Гласът на България“ и чекът за 50 000 лева й бяха поднесени от миналогодишния победител – Георги Шопов.

Освен с много силни участници, осмият сезон на „Гласът на България“ ще бъде запомнен с историческия финал, в който един срещу друг се изправиха двама участници от един отбор – този на Галена, а с победата на Петя бе нарушен и „победният ход“ на Мастър Лечев, който три пъти досега беше треньор на победителите в шоуто.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ