Екран

Хелън Мирън ще води турнир по магьосничество в „Хогуортс“

Актрисата Хелън Мирън ще бъде водещ на турнир по магьосничество, който ще дебютира на 29 ноември в платформата HBO GO. "Хари Потър: Турнир на домовете в „Хогуортс“" ще покаже съревнование на феновете на поредицата в невиждан до момента мащаб. Специалното събитие е от 4 части и ще разкрие познанията им за магьосническия свят, в ожесточена интелектуална борба, на финала на която един отбор ще бъде обявен за шампион и носител на „Купата на домовете“.

Близо две десетилетия след премиерата на първия касов филм от поредицата феномен Хари Потър и Философският камък, "Хари Потър: Турнир на домовете в „Хогуортс“" празнува 20-ата годишнина от филма и поддържа жив духа на магьосническия свят. Стотици любопитни въпроси и специални изненади ще направят това събитие незабравимо, а на финала му ще видим кои фенове знаят всичко за огромната, сложна и детайлна вселена, дори да ги бутнат насън. Те ще са и тези, които ще занесат в родния си град титлата „Шампион на купата на домовете“.

Лентата е продуцирана от Warner Bros. Unscripted Television в сътрудничество с Warner Horizon и Робин Ашбрук и Ясмин Шакълтън от theoldschool.

В HBO GO има специална секция, посветена на Хари Потър „Хари Потър: 20 години магия“, в която са налични за гледане по всяко време: Хари Потър и Философският камък, Хари Потър и Стаята на тайните, Хари Потър и Затворникът от Азкабан, Хари Потър и Огненият бокал, Хари Потър и Орденът на феникса, Хари Потър и Нечистокръвния принц, Хари Потър и Даровете на смъртта, 1 част, Хари Потър и Даровете на смъртта, 2 част, както и двата филма, които разширяват магичния свят - Фантастични животни и къде да ги намерим и Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд.

Вижте част от атмосферата на предстоящия турнир в галерията, която следва. Кадрите са предоставени от HBO GO.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ