Лейди Гага с ново превъплъщение в киното

Лейди Гага с ново превъплъщение в киното

Лейди Гага с ново превъплъщение в киното

След огромните успехи, които пожъна с „Роди се звезда“, Лейди Гага се приготвя за участие в нова филмова продукция. Този път тя ще влезе в ролята на Патриция Реджани – съпругата на един от наследниците на Gucci, която по-късно се оказва и поръчител на неговото убийство.

Лентата вероятно ще бъде базирана на издадената през 2000 г. книга „Къщата на „Гучи“: Нежен разказ за убийство, лудост, блясък и алчност“ на писателката Сара Фордън. Режисьорът Ридли Скот събира подробности около престъплението от около 10 години насам, а за ролята на Патриция първоначално са водени преговори с Анджелина Джоли.

Маурицио е внук на Гучио Гучи, създателят на едноименната италианска модна къща. През 70-те той се жени за Патриция Реджани, но след като се развеждат през 1991 г., именно тя издейства неговото убийство в офиса му в Милано. Така си печели прозвището „Черната вдовица“ и влиза в затвора за 18 години.

Гага има италиански корени, което ще ѝ помогне да пресъздаде още по-добре образа. От началото на годината тя спечели първия си „Оскар“, създаде собствена линия гримове и започна работа по предстоящия си музикален албум, който може би ще се казва ADELE.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ