Натали Портман и Оскар Айзък в научнофантастичния трилър "Annihilation" (видео)

Задава се заплетен научно фантастичен трилър с участието на Натали Портман и Оскар Айзък. Новият филм "Annihilation" (Изтребление) е дело на режисьора на "Ex Machina", Алекс Гарланд.

Сценарият е по едноименния роман на Джеф ВандърМиър, спечелил 2 награди за най добър роман през 2014 г. и 2015 г. Самият Гарланд е успешен романист, чиято книга "Плажът" се превърна във филм с Леонардо Ди Каприо през 2000 г. Филмът му "Ex Machina" спечели пък "Оскар" за визуални ефекти.

В "Annihilation" героинята на Натали Портман е биолог, който търси отговори за странното състояние на съпруга си, след завръщането му от изследователска експедиция. Тя заминава с група от още три жени - антрополог, геодезист и психолог, към изолираната Зона Х, в която законите на природата са в пълно противоречие на всичко, което човек може да си представи, а преминаването на границите води до необратими последици. Не ви ли напомня на "Пикник край пътя"?

Премиерата на лентата се очаква да е в края на февруари догодина. А сега нека хвърлим поглед към забележителния трейлър, който Paramount Pictures пусна в YouTube:.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ