Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 10 до 16 юни

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 10 до 16 юни

Юни месец е интересен със своите предложения. По един невероятен начин се преплитат мечти и реалност. Тази втора седмица от лунния месец е продължение на предходната.

Луната расте и се увеличава и в края на седмицата ще бъде в своя максимален размер чрез Пълнолунието. Всичко, което се започне на растяща Луна ще се увеличи. Ако все още не сте успели да стартирате своите проекти, то може да го направите през тази седмица.

Информационното поле е богато на идеи и предложения, но към информацията е необходимо да се подходи прецизно и внимателно да бъде проверена нейната достоверност. Възможни са измами и лъжи, човек лесно може да се подведе.

Основен фокус през тази седмица ще бъдат партньорските взаимоотношения лични и делови, търсенето на компромисни решения, създаването на хармонична среда, определяне на договорни отношения, финансови дела, данъци и кредити, бъдещи цели и въпроси свързани с образованието.

ОВЕН

Тези от вас, които са установили своите работни позиции, могат да насочат вниманието си към стабилизиране и подобряване на финасовото си положение. Информационният поток към вас е изключително богат - от нова инормация, до нови контакти. Преговаряйте за интересите си, провеждайте срещи, подписвайте договори, пътувайте. Ако владеете дар словото, успехът ви е сигурен. За други периодът изисква решаване на казуси свързани с партньорски отношения лични или делови. Едни взаимоотношения са на път да приключат, а други - в процес на изграждане. Част от вниманието ви ще бъде заето с решаване на семейни въпроси или ремонтни дейности. Периодът е благоприятен за покупка на автомобил, но шофирайте внимателно.

ТЕЛЕЦ

Седмицата е изпълнена с моменти на изненади, но не само тя ще бъде такава, а дори и през цялата година те няма да ви липсват. Телецът не обича риска, харесва установения начин на живот. Но за да стигнат до вас новите възможности е необходимо да се отворите към него. Настроени сте на романтична вълна, но и в нея ще успявате да мислите и работите върху финансовото си положение и неговото подобряване. Промяна в начина ви на мислене, нови контакти, обучения и нови знания ще ви подкрепят в тази посока. Седмицата ви предоставя успешни възможности, свързани със сключване на сделки, създаване на съдружия и партньорства. Бъдете дипломатични, активно заявете себе си във воденето на преговори, покажете качествата си и достойнствата, за да бъдете правилно оценени. Уловете мига!

БЛИЗНАЦИ

Венера, планетата на любовта, взаимоотношенията и парите вече е във вашия знак. Обаянието и социалната ви активност се увеличават. Юни месец носи богата палитра от възможности за вас, Близнаци и най-вече за юнските представители на знака. Фонът е странна смесица от реалност и илюзия. За да изберете вярната посока на движение, ще се наложи да използвате силните си страни. Не бъдете критични към себе си. Живейте леко и общувайте, не бъдете прекалено амбициозни и прекалено фокусирани. Успехът при вас зависи от това да направите правилен избор. Седмицата е благоприятна за творческите личности, собствениците на бизнес. Предстоят радостни изненади от страна на вашите деца и любими хора. А относно финансовото ви положение тук също е необходим баланс, избягвайте излишни разходи и необмислени покупки, насочете вниманието си към нови възможности и източници на доходи. Подредете живота си така, както ви харесва и се постарайте да го постигнете.РАК

При вас, чувствителни представители на зодиака, седмицата, а и периодът до края на месеца носи конфликти и напрежения. Налага се да излезете от черупката си и да предприемете действия, които сте отлагали във времето. Изолирайте се и се дистанцирайте от чувства и емоции. Преценете добре ситуацията и действайте. В работен план нещата ви са установени, успехът е на ваша страна, но не така стоят нещата с останалите важни сфери в живота ви, вашето семейство, отношения с партньори лични и делови, настоящи и от минали периоди. Тези от вас, които нямат семейство, деца, има добри възможности в тази посока, но е необходимо да се задействате. Мечът е във вас. Животът ви се променя, а това ще ви застави да излезете от своята крепост.

ЛЪВ

Дори и да ви се иска да се наслаждавате на слънчевия сезон, който ви е любим, през тази седмица ще се наложи да положите повече усилия, за да си гарантирате в бъдеще заслужена почивка. Необходимост от решаване на служебни казуси, произтичащи от основната ви дейност, свързани най-вече с минал период. Там, където е необходимо поемете отговорност, бъдете дипломатични, търпеливи и толерантни, водете разговори, преговаряйте и стабилизирайте установеното. Запазете това, което е стойностно и значимо, а с друго ще бъде небходимо да се разделите. Колкото и да е тревожно положението, ще се справите.Отделете време за вашите любими занимания, а споделените моменти с вашите деца ще разведрят обстановката.

ДЕВА

Две важни теми ще бъдат акцент през тази седмица: работа и семейни задължения, търсене на баланс и внасяне на хармония в тях. От една страна работата ви изисква вашата пълна отдаденост, но от друга сега е силен и благоприятен периода за подобрения, свързани с дома, разширения, инвестиции. Вие обикновено се справяте с повече от две неща наведнъж, така че и сега ще успеете. Подредете приоритетите си, а подкрепата от ваши приятели, любими хора ще ви дадат необходимата ви увереност. А ако притесненията ви са силни или се чувствате изтощени, намерете време и си дайте почивка. Тя ще ви зареди и след нея ще вземете правилни решения за живота си.

ВЕЗНИ

Сложна седмица, която ще изисква активност, внимание, компромиси, а в същото време вътрешно равновесие, за да бъдете ефективни. Конфликтната обстановка на работното място или увеличен обем от работни задължения през тази седмица ще достигне своя максимум. От друга страна неотложни задължения и отговорности, свързани с вашето семейство се задълбочават и очакват решения. Всичко това ще ви направи доста емоционални, а може да доведе и до сривове. Ако ситуацията ви се струва много сложна, отделете се от обичайната среда, вземете си почивка, от дистанция ще видите картината на живота си по-ясно, а това ще ви помогне във взимането на важни решения. Старайте се да постигнете стабилност във важните за вас области.

СКОРПИОН

През тази седмица вие определяте събитията и избирате посока, в която ще вложите енергията си. Известна част от времето ви ще бъде ангажирана с вашите партньорски отношения и то най-вече от промяната, която се случва в живота на партньорите ви лични или делови. В друг аспект новата информаци, която достига до вас и новите контакти ви носят нови възможности и предложения. Много от тях са доста примамливи и неустоими. Ситуацията ви наподобява едно минно поле, което крие изненади. Към кое ще се насочите, какво ще запазите, вие сами ще усетите и то най-вече ако се доверите на това, което обичате и харесвате.

СТРЕЛЕЦ

Въпреки, че юни месец е под управлението на срещуположния ви знак Близнаци, то перспективите и прекрасните възможности към вас са невероятни. Искайте повече за себе си и за близките ви! Заредени с оптимизъм и покровителствани от вашите планетни управители, които са основните действащи планети, сега, в този момент можете да реализирате и постигнете всяка своя мечта. Вслушайте се в интуицията си и поведете живота си в посоката, която искате. Подредете приоритетите си, за да бъдете напълно щастливи, те не са свързани с материалното. Направете необходимите компромиси, а колкото сте по-щедри, толкова повече идва към вас. Бъдете смели, действайте с размах и осъществете мечтите си!КОЗИРОГ

За вас Козирози, най-отговорните представители на зодиака седмицата ще ви натовари с още повече. Като цяло вие се намирате в сериозен трансформационен етап. Допълнително вашия планетен управител Сатурн през тази седмица ще бъде провокиран от планетата на войните Марс. Действията ви и отговорности ще бъдат подложени на изпитания. Тези провокации ще бъдат между вас и вашите партньори, лични или делови. Ще се наложи да вземете важни за вас решения, поемане на отговорност към вас самите и начина ви на живот, посоката, в която искате да продължите. Вид бягство може да бъде намиране на удовлетворение във вашата работа. Изправете се срещу вътрешните си съпротиви, страхове и ограничения, за да можете да продължите напред.

ВОДОЛЕЙ

От една страна желанието ви за романтика, приключения и почивка е голямо, но от друга към вас идват ситуации от минали периоди, които изискват решение. Положението на работното ви място продължава да бъде източник на напрежение. Конфликтността се увеличава и през тази седмица ще се наложи да овладявате своята импулсивност и нервно напрежение, ако искате да избегнете крайни резултати. Балансирате действията си според отговорностите, които се поставят пред вас. Огледайте добре финансовото си положение, старайте се към стабилизиране и избягвайте излишни инвестиции. Нови предложения, които ви изглеждат примамливи, могат да в струват скъпо в бъдеще.

РИБИ

Юни месец не е най-благоприятния за вас, а тази седмица може да внесе известни съмнения и неясноти относно живота ви. Отдайте се на вашите любими занимания. Седмицата е силна за творческите личности, креативността ви е вдъхновяваща, а идеите могат да бъдат реализирани. При други тече промяна в любовния живот, но бъдете внимателни, стъпвайте предпазливо, защото може да се подхлъзнете. Акцент при вас през тази седмица ще бъдат занимания с вашите деца и членове на семейство. Съдбата по един необикновен начин може да ви предостави награда, поощрения, а поводът е някъде от миналото, положени от вас усилия, проявена жертвеност, доброта. Погрижете се добре за себе си, за да можете да дадете най-доброто от себе си на другите.

Успешна седмица за всички знаци!

Нина Ненова, астролог

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ