Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 22 до 28 юли

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 22 до 28 юли

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 22 до 28 юли

Това е седмицата, в която може да изберете или активно да довършите това, което сте започнали или да се отдадете на заслужена почивка и забавления. Ретрограден Меркурий все още не позволява стартиране на нови проекти. Има още какво да се доизяснява, научава, отработва. Фазата на Луната е намаляваща, втори важен фактор - тази фаза на Луната е подходяща за довършване и приключване на започнатото.

Най-положителното събитие е преминаването на Слънцето на 23-юли в знака Лъв. Защо това е важно за нас? Слънцето е основният източник, от който получаваме енергия. Лъвът е неговия собствен знак на управление. Тук то е силно, ярко, горещо, в максимална степен излъчва своята енергия, която ще внесе мощен импулс от положителни емоции и добро настроение.

Лъвът е сигнификатор на една от най-благотворните и прекрасни теми в живота ни: любов, творчество, свободно време, връзката с нашите деца, а така също и с вътрешното ни дете. Кой може да си представи живота без Любов, това е енергията и силата, която има способността да ни променя и да сътворява, да ни превръща в Творци на собствения ни живот.

След времето на управление на Рака, което ни вкара в дълбините на подсъзнанието и подейства изцелително и освобождаващо от много излишни стари и ненужни модели на поведение, мисли, емоции, идва времето, в което започва един творчески процес, процес на обновление и радост. Слънцето в Лъв ще окаже благоприятно въздействие върху самите представители на знака, но по-силно ще бъде усетено това влияние след рождените ви дни, при останалите огнени знаци: Овен и Стрелец и при въздушните: Близнаци и Везни.

ОВЕН

Творчески подем и прилив на жизнена енергия! През тази седмица вие определяте посоката на движение на енергийния поток. Можете здраво да поемете управлението върху собствения си живот като изпозвате това, което е важно и значимо за вас. Подредете приоритетите си и действайте според тях. За да постигнете това, което искате ще бъде необходимо да овладеете порива си всичко да става бързо и така, както вие го искате. Търпението ще бъде ключово! Сега не е моментът да започвате нов бизнес или да предприемате сериозни финансови рискове. Периодът след 2-ти август ще бъде по-удачен за вас. Насочете вниманието си към стабилизиране на финансовото ви състояние. Все още имате за довършване поети ангажименти към дома и семейството. Посветете повече време на близките си. А за тези, които все още нямат семейство, звездите очертават един прекрасен романтичен период с много възможности. За други представители на знака това е времето за заслужена почивка и забавления.

ТЕЛЕЦ

Основен фокус през седмицата ще бъдете самите вие, вашите желания и приоритети. Доверете се на интуицията си и действайте според нея. Началото на седмицата ще ви накара да се обърнете към ситуации, които очакват окончателни решения. При някои започва период на усилени ремонтни дейности и подобрения в дома. Слънцето в Лъв и Марс, планетата на действието, която също е в огнения знак Лъв правят силно активна темата, свързана с дом, семейство и отношения с родител. Възможно ситуации по темата ще нарушат вътрешното ви равновесие. Приемете случващото се като нещо необходимо, вложете в максимална степен своята енергия и то по вашия начин, чрез грижа и внимание. Ако ви е напрегнато и трудно, намерете време за почивка.

БЛИЗНАЦИ

Според това как е преминал периодът на Пълнолунието ще разберете дали посоката, в която се движите е в синхрон с вашето светоусещане. Намирате се в период на осъществяване и получаване на морално удовлетворение от всички положени усилия до тук. Не бъдете твърде скромни, приемете похвалите, наградите, подкрепата от приятели и авторитети, но най-вече вие самите оценете това, което сте постигнали. През тази седмица ще се радвате на своите лични резултати, на сбъдната мечта или на нови предложения. А защо не и на заслужена почивка. Информационният поток, които идва към вас е изключително богат на идеи, нови предложения, обучения и нови запознанства. Ретрограден Меркурий все още ви дава възможност да работите в посока нови източници на доходи, които до голяма степен са свързани с вашите умения и таланти. Фокусирайте и насочете енергията си към това, което е най-ценно и важно за вас. Подгответе се за идващото Новолнуние в Лъв, което ще ви предостави нови възможности за действие.РАК

Започналите от началото на месеца процеси внасят сериозна промяна в живота ви. Събитията, които ви се случват имат една единствена цел да ви дадат нови възможности за развитие, нова посока на движение. Основна си остава темата, свързана с вашите партньорски отношения, търсенето на баланс, а също така избор на подходящ партньор. През седмицата основните ви задачи са свързани с вашата основна дейсност. Ще се налага да разпределяте енергията си и да търсите оптимални решения в отношенията с шефове или подчинени. Някои от ситуациите са възникнали в изминалия период и очакват нов поглед и решения. Търсете компромисни решения, чрез подходящия тон и отношения ще можете да получите това, към което се стремите. Ако имате личен бизнес насочете внимание към нови източници на доходи. Намирате се в добър период за увеличаване и подобряване на финансовото ви състояние. Придържайте се към основните си приоритети, това ще държи енергията ви фокусирана в основната ви цел.

ЛЪВ

Прилив на сили и ентусиазъм, вдъхновение и желание за романтични преживявания, любовни авантюри и почивки, това е вълната, която ви завладява. Но пред някои все още има доста задачи за довършване, отговорности, свързани с предприети действия в миналото очакват окончателно решение. Доверете се на онази вътрешна почтеност, която носите в себе си и през тази седмица сложете края. Новолунието във вашия знак следващия месец ще ви открие много нови възможности. През тази седмица отделете време и насочете вниманието си към вашето развитие в бъдеще. Работа до голяма степен ще изисква от вас да вложите грижи и внимание. Ако основната ви дейност предизвиква дълбоки вътрешни конфликти или напрежение, може би е време да помислите за нова посока. Периодът е успешен за творческите личности, собствениците на самостоятелен бизнес.

ДЕВА

Събитията, които започнаха от началото на месеца в живота ви, през тази седмица ще достигнат своята кулминация. Нова връзка или нов проект ще внесат сериозни промени в подредения ви начин на живот. Периодът е активен да довършите започнати проекти в служебен план, отношенията с шефове, колеги или подчинени изискват компромисни решения. Насочете действията си към това да спечелите на ваша страна вашите авторитети или шефове. Слънцето в Лъв ще активира процеси, свързани с миналото, ако нещата не се развиват така, както бихте искали то е необходимо да преосмислите и коригирате своите действия. За други представители на знака започва активен период на почивка или пътешествия до желано място. ВЕЗНИ

Динамиката при вас продължава. Целият месец и събитията, които се случват в максимална степен ще изискват от вас да проявите дипломатичност и да поддържате равновесието. Затъмненията предизвикаха събития, които имат за цел да провокират кардинална промяна в живота ви. Сложните и напрегнати планетни взаимодействия изискват от вас да поставите в блюдата на везните си от една страна вашата работа, а от другата семейството, дома, отговорностите, а в центъра ще бъдат поставени вашите отношения лични или делови. Приоритетите ви така трябва да са подредени, че везната да бъде в абсолютен баланс, само по този начин и вие самите ще се чувствате комфортно. Седмица за довършване, организиране и стабилизиране на съществуващите позиции. Седмица, в която е необходимо да преосмислите посоката си на движение, за да можете да преприемете конкретни действия след Новолунието в Лъв.

СКОРПИОН

Ако в живота ви е настъпила промяна под влияние на ситуациите от изминаващия период, то това е сигурен показател за новата посока в живота ви. Вие сте от малкото знаци, които до голяма степен се радват на един успешен период.  В зависимост от взетите решения настъпва нов благоприятен период свързан с нови предложения или идеи за партньорства, които ще подобрят финансовото ви положение. Седмицата ви дава добри възможности за размисъл върху посоката на бъдещето ви развитие, разширение, а за други уреждане на съдебни дела или юридически казуси, пътешествия до далечни екзотични места. Заложете на своята интуиция и диалогичност, през тази седмица може да разрешите недоразумения, казуси от минал период. Предстоят изяснявания с вашите партньори лични или делови като основният фокус може да бъде вашата работа, служебна позиция, кариера. Избягвайте крайните решения, взети под влияние на силни емоции.

СТРЕЛЕЦ

Започва един щастлив етап от живота ви, в които можете да получите резултатите от положените до момента усилия или да се радвате на дълга и необикновена ваканция. В по-голяма степен ще усетите тази положителна енергия следващата седмица. Засега все още имате през тази седмица да подреждате останалите парченца от пъзела на вашия живот. Изяснете за себе си в максимална степен отношенията си във всякакъв аспект с вашите партньори, лични или делови. Все още имате възможността да приключите тези партньорства, които са изпълнили предназначението си или да оцените стойностните и да ги запазите. Периодът не е подходящ за сериозни финансови инвестиции. Бъдете умерени и спазвайте това правило във всяка област от живота си. КОЗИРОГ

Напрежението при вас все още продължава. Събитията от началото на месеца са доста динамични и при много от вас внесоха сериозни промени. Всичко това ви се случва, за да може да излезете от познатия коловоз и да изберете нова посока в живота си, която основно е свързана с отговорности към вас самите. До голяма степен събитията изискват ревизия на вашите партньорски отношения в личен и делови план. Тази седмица до голяма степен ще изисква от вас взимане на окончателни решения и избор на посока. Оставете в живота си тези партньори, които са доказали във времето своята лоялност. Тези, които ви подкрепят са партньорите, от които се нуждаете. Започва период на нови възможности , които ще ви донесат подобряване на финансовото положение.

ВОДОЛЕЙ

Силна седмица за провеждане на дълго отлагани срещи и разговори най-вече свързани с вашите работни ангажименти. Ситуации от миналото свързани с работните ви задължения очакват своето решение. Довършвайте и приключвайте, за да направите място на новото. Започва период, в който ще се наложи да положите максимални усилия във вашите партньорски отношения, лични и делови. Марс и слънцето преминават и активират тази важна за вас тема. Бъдете отворени към диалогичност и изясняване, овладявайте си нервните изблици, бъдете търпеливи и толерантни, за да може да запазите тези партньори, на които държите. Чрез компромисни решения ще постигнете добри резултати. Внесете равновесие в живота си, изчистете всичко излишно и продължете напред според това, което искате.

РИБИ

Това е седмицата, в която в максимална степен може да си изясните какво искате от живота си и да подчините действията си в тази посока. Насочете вниманието си към това, което ви харесва, към това, което обичате, това е определящото за вас. Получаване на награда, финансова придобивка, бонус ще бъдат показател за вашите положени усилия в изминалия период. Силна седмица за получаване на нова информация, срещи, разговори и преговори могат до голяма степен да ви подкрепят във взимане на решения. Активат се теми, свързани с вашата основна дейност. Възможност от конфликти на работното място. Бъдете търпеливи, овладявайте гнева си и в максимална степен проявете разбиране към случващото се. Така до голяма степен ще избегнете сътресенията, а и ще запазите душевния си комфорт.

Успешен период на всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ