Huawei търси нови служители в България

Huawei търси нови служители в България

Huawei търси нови служители в България

Глобалният производител на смартфони, таблети и интерактивни технологии Huawei започва кампания по набиране на нови служители в България. Тя стартира със специално еднодневно събитие на отворените врати, което ще се проведе на 10 октомври в хотел „Балкан“ („Шератон“). Програмата на събитието и отворените в момента позиции можете да видите тук https://consumer.huawei.com/bg/campaign/recruitment/.

Разширението на оперативния състав на Huawei се налага поради динамичното развитие на компанията, която след третото тримесечие на 2018 бележи 15.8%  дял на пазара на смартфони. Наскоро от Huawei обявиха, че са продали 10 млн. смартфона от моделите P20 и P20 Pro според данни на IDC. Новината дойде скоро след поредните отчети на IDC и Gartner, според които компанията става вторият най-голям производител на смартфони след края на второто тримесечие на 2018 г.

По данни до момента за 2018 г. Huawei бележи ръст от 41% на продажбите в сравнение със същия период на миналата година. Пазарният ръст за района на Централна и Източна Европа, от който България е част, е още по-висок – 56% в сравнение със същия период на 2017 г.

Ключови думи

Коментари
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ