Национални дни на кариерата - с два формата тази година

Национални дни на кариерата - с два формата тази година

Национални дни на кариерата - с два формата тази година

Най-утвърденият кариерен форум в страната – Национални дни на кариерата, отбелязва юбилейно двадесето издание тази година с още повече възможности за участие.

Събитието се реализира всяка година в 7 академични града и дава възможност за среща на бизнеса с хиляди студенти и млади специалисти, на които им предстои да стартират професионалния си път. През 2020 г. за пръв път събитието се проведе изцяло виртуално за цялата страна, а през 2021г. организаторът JobTiger надгражда събитието с два формата - на живо и виртуално. 

Виртуалното издание: 8 април, 2021 г.

Виртуалният ден тази година е на 8 април и ще предложи нови възможности за работодателите. JobTiger традиционно използва обявената за платформа номер едно в света за виртуални кариерни събития – Brazen Technologies. Стандартните ѝ функции позволяват на работодателите да си създадат виртуален щанд, където да презентират компанията в деня на събитието. Посетителите се свързват директно с работодателите през целия ден, посредством чат и видео/аудио опцията.

Тази година иновациите в софтуера дават още повече опции на компаниите да се откроят и да бъдат проактивни. Тези от тях, които решат да направят презентация на живо, ще могат да го направят чрез новата функция за видеоизлъчване. Освен това, за всички регистрирани работодатели на форума ще бъде активна новата опция за предварително насрочване на интервюта след търсене в базата с регистрирани кандидати.

Събития на живо: Май, 2021 г.

Макар и виртуалният формат се наложи във всички сфери на събитийната индустрия в последната година, живият контакт остава незаменим, особено що се отнася до подбор. Компаниите, които предпочитат срещата лице в лице, ще имат възможност да срещнат кандидати за свободните си позиции през месец май на живо. Обявените до момента събития са в следните градове:

· Варна - 10 май 2021, Дворец на културата и спорта, зала Младост Б;

· Пловдив -12 май 2021, Пловдивски панаир, Конгресен център;

· София 18 - 19 май 2021, Национален дворец на културата, ет. 5. Регистрациите за работодатели все още са отворени на: https://careerdays.bg/bg/national-careerdays

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ