Маркетинг

Реклама

|

ПР и събития

|

Ален Делон готов да се завърне на големия екран

Ален Делон готов да се завърне на големия екран

Известният френски актьор Ален Делон заяви желанието си да се завърне на големия екран в интервю за френския телевизионен канал Те Ве Сенк (TV5), цитирано от ТАСС и френски медии.

"Надявам се още веднъж да се върна на екран. Възможно е това да е последният ми филм. И той трябва да е изключителен", каза легендата на френското кино. Той добави, че режисьорът също трябва да бъде "изключителен" и даде пример с Лиза Азуелос, заснела биографичен филм за Далида.

"След това мога да си отида, няма да имам какво повече да правя", казва още Делон в интервюто.

През 2019 г. излезе филмът "Пълна прилика", който е последният засега с участие на лекендарния актьор. През май 2019 г. той беше удостоен с почетна награда от кинофестивала в Кан. Месец по-късно дъщеря му Анушка съобщи, че той е прекарал инсулт и се е лекувал в Швейцария.

В интервюто Делон сложи край на слуховете за здравето си. "Добре съм, прекарах два инсулта. Сега, като оставим настрана, че ходя с бастун, съм много добре", каза актьорът, който е на 85 години. Той се е снимал в повече от 90 филма. Незабравими са филмите „Под яркото слънце“, „Роко и неговите братя”, „Гепардът“, „Басейнът“ и др. 

Ключови думи

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ