Карираното флагче е вдигнато, финалната линия е близо - Nintendo пуска "Mario Kart Tour" за смартфон

Снимка: Nintendo

Най-големият франчайз на Nintendo "Mario Kart", най-накрая се насочва към смартфоните. По-късно тази година се очаква да излезе играта "Mario Kart Tour". По принцип появата й бе планирана за началото на годината, но се забави по редица причини, като едната от тях бе, че не отговаря на стандартите за качество, пише Business Insider. 

Nintendo се е фокусирал върху изработването на специална платформа, вместо да се опитва да пригоди конзолната си игра към мобилни устройства, базирани на допир. Версията на смартфон вероятно няма да представлява драматично отклонение от многото други игри "Mario Kart". Възможно е играчите да използват контрол на наклон, както повечето други базирани на смартфони състезателни игри и е възможно да се изисква постоянна връзка за данни. Най-вероятно ще бъде и платена.

За самата игра обаче още нищо не се знае. "Карираният флаг е вдигнат и финалната линия е близо. В момента се разработва ново мобилно приложение: Mario Kart Tour!" Това е единствената следа, която компанията пусна през януари 2018 г. в Twitter. 

Това, което е сигурно, е че ще включва разнообразие от най-емблематичните символи на Nintendo.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ