Маркетинг

Реклама

|

ПР и събития

|

Жена случайно откри печалба от 3 млн. долара в спам папката на имейла си

Жена случайно откри печалба от 3 млн. долара в спам папката на имейла си

Сред досадните съобщения в спам папките понякога има необичайни изключения, които наистина могат да преобърнат живота ни. Жена от САЩ случайно откри, че е спечелила 3 млн. долара от лотарията, след като провери спам папката в имейла си за писма. 55-годишната Лора Спиърс си купила билет за лотарийната игра Mega Millions онлайн, след като видяла, че джакпотът расте до стотици милиони, пише „Би Би Си“.

„Няколко дни по-късно търсих липсващ имейл от човек, така че проверих спам папката в имейл акаунта си… Тогава видях имейл от лотарията, че съм спечелила награда“, разказва Спиърс. „Не можех да повярвам на това, което прочетох, затова влязох в акаунта си в лотарията, за да потвърдя съобщението от имейла“, допълва тя, наричайки печалбата си „шокираща“.

Сега планира да се пенсионира по-рано и да следи по-внимателно имейлите си в бъдеще. Лотарийните билети Mega Millions се продават в 45 щата за цена от два долара. През 2018 г. човек от Южна Каролина спечели рекордните 1,6 млрд. долара.

В официалната страница на Mega Millions посочват, че последният джакпот е спечелен от семейство в Аризона през миналия октомври. Тогава печалбата е била 108 млн. долара.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ