Финалистите в "Мениджър на годината 2023" за бизнеса и откривателството - Антония Събева, изпълнителен директор на „Мeниджмънт Файненшъл Груп“ АД

Най-престижният конкурс за висши мениджъри в България „Мениджър на годината“ за 16-а поредна година открои лидерите, които създават, прилагат и утвърждават добри управленски практики, включващи високи етични стандарти и обществена отговорност. Името на победителя стана ясно на заключителната церемония, която се състоя на 3 ноември.

Кои качества и начин на мислене отвеждат претендентите за титлата в основната категория „Мениджър на годината” до финала изследваме и с видео поредицата, в която десетте Топ мениджъри на България отговарят на важни за бизнес сектора въпроси. Тази година финалистите споделят опит и визия за допирните точки между откривателството и бизнеса.

Представяме ви разговорите с всеки от финалната десетка в последователност по азбучен ред.

АНТОНИЯ СЪБЕВА,  изпълнителен директор, „Мeниджмънт Файненшъл Груп“ АД. Тя притежава 2 магистратури – финанси и счетоводство и контрол от УНСС. За 12 години преминава през различни ръководни позиции до CEO на групово ниво – директор на дирекция „Вътрешен одит“ на най-голямото от дружествата в Групата, а също и директор на дирекции „Методология и контрол“, „Информационни технологии, методология и анализи“ и „Информационни технологии и финанси“. Management Financial Group (MFG) е българска група компании с мисия за осигуряване на възможност за лесен достъп до финансиране. Активна е в седем държави: България, Румъния, Украйна, Полша, Северна Македония, Испания и Хърватска. Групата на MFG е отговорен работодател на над 8300 души в повече от 450 офиса. 

Какво споделя още г-жа Събева за предизвикателствата и възможностите в бизнеса, може да разберете от статията тук.

*** Генерален спонсор на 16-oто издание на конкурса "Мениджър на годината" е A1

Основни спонсори са Fibank, Johnnie Walker.

Конкурсът за висши мениджърски постижения се осъществява с подкрепата на: BAT, Volkswagen.

Спонсор на категория "Най-добър нов бизнес" е photomate.

Спонсор на категория "Бизнес трансформация" е EOS.

Медийни партньори: bTV Media Group, БТА, БНТ, БНР, Dir.bg, Дарик радио, BulFoto.

Коментари
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ