Финалистите в "Мениджър на годината 2023" за бизнеса и откривателството - Николай Николов, собственик и управител на „Уърлд Транспорт Оувърсийз България“ ЕООД

Най-престижният конкурс за висши мениджъри в България „Мениджър на годината“ за 16-а поредна година открои лидерите, които създават, прилагат и утвърждават добри управленски практики, включващи високи етични стандарти и обществена отговорност. Името на победителя стана ясно на заключителната церемония, която се състоя на 3 ноември.

Кои качества и начин на мислене отвеждат претендентите за титлата в основната категория „Мениджър на годината” до финала изследваме и с видео поредицата, в която десетте Топ мениджъри на България отговарят на важни за бизнес сектора въпроси. Тази година финалистите споделят опит и визия за допирните точки между откривателството и бизнеса.

Представяме ви разговорите с всеки от финалната десетка в последователност по азбучен ред.

НИКОЛАЙ НИКОЛОВ, собственик и управител на „Уърлд Транспорт Оувърсийз България“ ЕООД. Завършил е магистратура в областта на логистиката и управлението на веригата за доставки в University of Salford, Manchester, UK. Има магистърска степен по глобален бизнес от Оксфордския университет. Притежава 27-годишен опит в логистиката и е фелоу на Института по логистика и транспорт в Обединеното кралство. Член е на Института по снабдяване и доставки в същата страна. Стартира кариерата си в българска логистична компания през 1996 г., след което започва като маркетинг специалист в представителството в България на най-голямата контейнерна линия в света тогава – „Мерск Лайн“. 

,,Уърлд Транспорт Оувърсийз” е една от най-бързо развиващите се логистични компании в Източна Европа със свои представителства в 11 страни на 2 континента. 

Какво споделя още г-н Николов за предизвикателствата и възможностите в бизнеса, може да разберете от статията тук.

*** Генерален спонсор на 16-oто издание на конкурса "Мениджър на годината" е A1

Основни спонсори са Fibank, Johnnie Walker.

Конкурсът за висши мениджърски постижения се осъществява с подкрепата на: BAT, Volkswagen.

Спонсор на категория "Най-добър нов бизнес" е photomate.

Спонсор на категория "Бизнес трансформация" е EOS.

Медийни партньори: bTV Media Group, БТА, БНТ, БНР, Dir.bg, Дарик радио, BulFoto.

Коментари
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ