Финалистите в "Мениджър на годината 2023" за бизнеса и откривателството - Владимир Даскалов, управител на „Електрисити“ ЕООД

Най-престижният конкурс за висши мениджъри в България „Мениджър на годината“ за 16-а поредна година открои лидерите, които създават, прилагат и утвърждават добри управленски практики, включващи високи етични стандарти и обществена отговорност. Името на победителя стана ясно на заключителната церемония, която се състоя на 3 ноември.

Кои качества и начин на мислене отвеждат претендентите за титлата в основната категория „Мениджър на годината” до финала изследваме и с видео поредицата, в която десетте Топ мениджъри на България отговарят на важни за бизнес сектора въпроси. Тази година финалистите споделят опит и визия за допирните точки между откривателството и бизнеса.

Представяме ви разговорите с всеки от финалната десетка в последователност по азбучен ред.

Инж. ВЛАДИМИР ДАСКАЛОВ, управител на „Електрисити“ ЕООД. Има 2 магистратури - от ТУ – София със специалност „Електроенергетика и електрообзавеждане“ и от УНСС специалност „Бизнес икономика“. В периода 2009 -  2016 г. изпълнява функцията на мениджър инвестиционни проекти. От 2016 г. е собственик и управител на „Електрисити“ ЕООД. Инж. Даскалов управлява проекти в областта на строителството в България и Германия. От 2016 г. е собственик и управител на официално регистриран клон във  Висбаден, Германия, където е активен член на Камарата на електротехниката. Зам.-председател е в секция „Високо строителство“ на Камарата на строителите в България.

„Електрисити“ ЕООД се занимава с проектиране, изграждане, ремонт и поддръжка на електрически мрежи и инсталации, включително далекосъобщителни и оптични линии, фотоволтаични системи. 

Какво сподели още за бизнес предизвикателствата и възможностите г-н Даскалов, може да разберете тук

*** Генерален спонсор на 16-oто издание на конкурса "Мениджър на годината" е A1

Основни спонсори са Fibank, Johnnie Walker.

Конкурсът за висши мениджърски постижения се осъществява с подкрепата на: BAT, Volkswagen.

Спонсор на категория "Най-добър нов бизнес" е photomate.

Спонсор на категория "Бизнес трансформация" е EOS.

Медийни партньори: bTV Media Group, БТА, БНТ, БНР, Dir.bg, Дарик радио, BulFoto

Коментари
ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ