Technovation 2024: Reshaping The Tech Landscape (панел 1)

Третата годишна конференция на списание ,,Мениджър” Technovation 2024 се проведе при голям интерес в Sofia Event Center на 23 април. Иван Василев, заместник кмет на Столична община, откри форума. По думите му три неща са важни, за да може екосистемата да продължи да се развива и да създава продукти с висока добавена стойност, която да остава именно в България - достъпът до капитал и хора, както и добри условия за правене на бизнес.

Какво бъдеще ни очаква през 2040 г. и ребрандирането на България като технологична локация бе основният фокус на дискусията на първи панел ,,Reshaping The Tech Landscape" с модератор Таня Кръстева, главен редактор на списание „Мениджър“. С идеи и визионерски прогнози в него участваха Момчил Кюркчиев, Chief Strategy Officer at CleverTap, Петко Карамочев, основател на INDUSTRIA, Йордан Гинев, управляващ директор за България в DIGITALL, Наталия Петкова, директор Човешки Ресурси, "Евиден България" и "Евиден Глобал Деливери Център", и Радослав Гайдарски, главен изпълнителен директор на ViTech, основател на CleverPine.

В рамките на панела се проведе интервю от Венцислав Савов, част от редакционния екип на списание „Мениджър“, с Полина Нинова, ръководител „Маркетинг и потребителско изживяване за категория бездимни продукти“ във ,,Филип Морис България" на тема

„Могат ли науката и технологиите да направят така, че цигарите напълно да останат в миналото?“ бе основна тема на един от новите, но бързо налагащи се формати в рамките на събитията от календара на Мениджър - FIRESIDE CHAT с ексклузивното участие на Полина Нинова, ръководител „Маркетинг и потребителско изживяване за категория бездимни продукти“ във "Филип Морис България".

***

Генерален партньор на събитието е MyFin.

Основен партньор е Philip Morris Bulgaria.

Събитието се провежда и с подкрепата на Digital LightsDXCHewlett Packard Enterprise operated by SelectiumEviden и MonkeyShoulder.

Институционални партньори са Българска стопанска камараBASSCOMAIBESTГермано-Българска индустриално-търговска камара и Френско-българска търговска и индустриална камараБългарска финтех асоциация.

Медийни партньори са БНТ, Нова Броудкастинг ГрупDEV.BGdir.bg и Netinfo.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ