Медийна агенция Zenith с нов подход на работа

Медийна агенция Zenith с нов подход на работа

Медийна агенция Zenith с нов подход на работа

Медийна агенция Zenith, част от групата Publicis One в България, съобщи, че променя корпоративната си идентичност и започва да прилага нов подход на работа на българския комуникационен пазар.

Промяната е част от глобална визия за развитието на бранда Zenith. Агенцията има ново позициониране, което ще й даде възможност да упражнява водеща роля в пазарната трансформация, за да стимулира ръста и развитието на своите клиенти.

Благодарение на новия си подход, наречен ROI+, Zenith ще фокусира дейността си към решаване на бизнес предизвикателства чрез модерни комуникационни модели, предоставяйки три основни ползи за клиентите, посочват нейни представители.

Първата полза е създаване на дългосрочни стратегии, които осигуряват по-голяма възвръщаемост на инвестициите чрез трансформация на бизнеса на даден клиент. На второ място е фокусът върху потребителите и персоналната комуникация с тях. Третата полза е увеличаването на ефективността на компаниите чрез новаторски инструменти за работа, като автоматизирани решения и алгоритми за машинно учене.

Промяната в позиционирането и модела на работа на Zenith са  съпътствани с промяна на корпоративно лого и визуалната идентичност, както и с нов глобален уебсайт, пресъздаващ новия модел на взаимодействие с клиентите и потребителите.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ