Nestlè LION със социална инициатива по време на Световното по футбол

Nestlè LION със социална инициатива по време на Световното по футбол

Nestlè LION със социална инициатива по време на Световното по футбол

Успоредно със Световното първенство по футбол, десертите Nestlè LION стартират мащабна инициатива, посветена на младите хора, които обичат да спортуват и да се забавляват на открито.

Кампанията започва тази седмица с гореща футболна надпревара, а за финал шоколадовите десерти ще реализират свой амбициозен социален ангажимент – реновиране на общинско игрище в  София.

Под шапката на „лъвския“ бранд на Нестле ще се проведе социално отговорен проект, който ще предизвика всички българи да бъдат активни. Инициативата ще поднесе на участниците много спортни емоции по време на Световното по футбол и ще въвлече известни личности и верни дългогодишни партньори.

Големият стимул за инициирането на тази е кампания е социалната идея, чиято реализация ще бъде и най-подходящият завършек на това футболно лято, смятат от компанията.

Шоколадовият десерт насочва усилията и средствата си в облагородяването на общинско игрище в София в партньорство със Столична община, Nestlè LION ще осъвремени и обезопаси избран терен, за да могат повече деца и възрастни от най-големия столичен квартал да се наслаждават на удоволствието да спортуват на открито.

Проектът е естествено продължение на дългосрочно поетата отговорност от Нестле България да промотира и подкрепя активния начин на живот и балансираното хранене, чрез мащабната инициатива "Живей Активно!".

С вдъхновение от Световното първенство по футбол, преди реализацията на социалната кауза, брандът ще зареди с енергия спортните фенове, за да се впуснат в спортни приключения. С медийното партньорство на WebGround Media Group, ще бъде осъществен футболен турнир с множество изкусителни награди. Възможност да се включат в него, ще имат всички фенове на Nestlè LION и футбола. Любителите на шоколадовата марка ще се борят за персонална прожекция на финала на Световното първенство в киносалон на Cine Grand Sofia Ring Mall, както и за възможността да коментират мач от Мондиал 2018 в студио на живо.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ