Удължават срока за участие в наградите Effie® Awards България 2020

Удължават срока за участие в наградите Effie® Awards България 2020

Удължават срока за участие в наградите Effie® Awards България 2020

До 25 ноември е удължен срока за подаване на заявки за участие в 13-о издание на Effie Awards България. Националното издание на най-престижния конкурс за маркетингова ефективност в света тази година е под мотото  „Всичко, което блести е злато“. Парафразата на известния стих на Шекспир издава амбицията на конкурса да награди онези кампании и маркетингови практики, постигнали блестящи резултати със своите иновативни комуникационни решения. Официалният организатор на конкурса - Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА,) кани всички професионалисти в сферата на интегрираните комуникации и рекламодателите да се включат в надпреварата с най-ефективните си идеи, реализирани в периода от 1 януари 2019 до 31 октомври 2020 г. При ранно подаване на заявките до 13 ноември е предвидена и отстъпка от 25% от таксата за участие. 

Ключовите критерии за оценяване са базирани на сериозните маркетингови проучвания, смелите и нестандартни стратегически решения и ефективността на рекламата. Пандемията COVID-19 и новите социални рестрикции провокираха всички да търсят нови начини на комуникация, затова Effie Awards България въвежда нова категория „Маркетинг при актуални събития“. В тази широко формулирана категория един срещу друг ще се изправят контекстуални кампании с висока ефективност, създадени около конкретни събития и в отговор на неочаквани социални, културни и други явления.

Дали всичко, което блести, е злато ще стане ясно в края на януари 2021 година на церемония по връчване на 13-ите награди Effie България.

Effie Awards е световно признатият стандарт за успешно комуникиран бранд. Над 50 години наградите се радват на признание едновременно сред рекламодатели и комуникационни агенции. Като глобален символ на успешна маркетингова комуникация, те фокусират вниманието върху най-ефективните идеи и насърчават разговор между клиент и агенция относно начините за създаване на работеща реклама .

Конкурсът Effie Awards отличава най-впечатляващите постижения в областта на маркетинговите комуникации – идеите, които работят.

За повече информация и насоки за правилното попълване на заявките посетете effiebulgaria.org.

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ