Всичко се вижда

Всичко се вижда

Създаването на визии за бранда ви в социалните мрежи е важно заради концепцията на самите платформи, особено когато става дума за Instagram и Pinterest, които са строго фокусирани върху изображенията.

Как да подобрите резултатите си с помощта на дизайна? Сайтът за маркетинг ConversionMinded споделя няколко препоръки.

  • Определете най-важното нещо, което искате да предадете
  • Придържайте се към 1-2 лесно четими шрифта
  • Изберете 4-5 бранд цветове и ги използвайте
  • Създайте общи насоки за изображенията, които ще използвате
  • Използвайте бели полета, за да отделяте елементите
  • Използвайте кадри, които съвпадат с темата и бранда ви
  • Уверете се, че текстът е лесно четим на фона на снимките
  • Събирайте честна обратна връзка и критики
  • Проверявайте анализите, за да видите какво работи
  • Използвайте брандирани шаблони, за да спестявате време

Тези препоръки са събрани и в следващата инфографика.

[[{"fid":"384462","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":1524,"width":768,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

По материал на Social Media Today

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Учени откриха молекула, която би могла да спре развитието на Паркинсон
Интроверт или екстроверт? Какво ще кажете за отроверт?
Зеленски вижда три начина за финансиране на покупки на ракети "Томахок", ако САЩ одобрят доставките
На днешната дата, 14 октомври. Петковден
Астрономи са заснели за първи път две черни дупки, които се въртят една около друга
Китайски квантов компютър влезе в търгвска употреба
Кристалина Георгиева: Страните по света нямат регулаторна и етична база за изкуствения интелект
СЗО: Бързо нараства антибиотичната резистентност в света