Промени в мениджмънта на Байер България

Промени в мениджмънта на Байер България

Промени в мениджмънта на Байер България

Люба Паунова застава начело като управител на Байер България ЕООД от началото на юли, 2021 г. Тя ще съчетава новата позиция със сегашната си на Ръководител Човешки ресурси за групата държави Румъния, България и Молдова, съобщиха от компанията. Едновременно с това Хорхе Левинсон поема позицията Търговски директор Фармацевтични продукти за България, която ще съчетава с настоящата си на Търговски директор Фармацевтични продукти за Ръмуния и Молдова.

Досегашният Търговски директор Фармацевтични продукти и Управиел на Байер България Екатерина Карпузова продължава професионалното си развитие в Байер Фармацевтични продукти на позиция Мениджър бизнес операции и иновации за регион Източна Европа, Близкия Изток и Африка, базирана в Базел, Щвейцария.

“Тази роля е голяма чест и възможност, но и голяма отговорност. Ще се фокусирам върху поддържането на имиджа на Байер на социално отговорна организация, бизнес партньор и работодател, реализирайки визията на компанията „Здраве за всички, глад за никого“, каза Люба Паунова. Тя се присъединява към Байер през 2015 година като Ръководител Човешки ресурси за групата държави Румъния, България и Молдова. Преди това е заемала ръководни позиции в сферата на човешките ресурси в Алфа Финанс Холдинг и Юробанк И ЕФ Джи България. Люба има магистърска степен по „Стратегическо управление“ от Софийския университет и е член на Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD).

"Ние в Байер се ангажираме да предоставяме иновативни терапии на пациентите и работим, за да осигурим допълнителна стойност на нашите клиенти и партньори, за да подобряваме непрекъснато достъпа на пациентите до лекарства. За мен е чест да допринеса лично за тази мисия в България", коментира Хорхе Левинсън. Той започва кариерата си във фармацевтичната индустрия през 2005 г. в Байер Испания. По време на 16-те години в компанията е заемал ръководни позиции в различни държави, включително Украйна, Мароко, Иран и Германия. Хорхе има диплома по „Бизнес администрация и компютърни системи“ и магистърска степен по „Управление на веригата за доставки и маркетинг“.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ