Новият подкаст на "Обекти": Какво може да направи всеки един от нас, за да намали ефектите от изменението на климата

Новият подкаст на Обекти: Какво може да направи всеки един от нас, за да намали ефектите от изменението на климата

Новият подкаст на "Обекти": Какво може да направи всеки един от нас, за да намали ефектите от изменението на климата

Изменението на климата е непосредствена заплаха за нашия свят. Добрата новина обаче е, че всеки един от нас може да направи нещичко, за да подпомогне битката с него и да положи основите за едно по-добро бъдеще.

Кои са решенията, които се намират в нашите ръце? Как можем да променим навиците си при пазаруването и боравенето с отпадъци, при потребление на енергия и вода, както и в начините, по които се придвижваме до работа?

На тези и още много други въпроси отговаря в новия епизод от подкаста на "Обекти.бг" Илияна Семерджиева, студент в магистърската програма “Екологични експертизи и контрол” в Нов български университет. Чрез програма “Еразъм +” участва в магистърската програма Global Change Management в Университета за устойчиво развитие Еберсвалде, Германия. В момента тя е и стажант в “Климатека” - отворена платформа за знание, която има за цел да направи науката за климата достъпна за всички. И не на последно място, Илияна е и изключително голям ентусиаст за промяна и действие за справяне с климатичните промени.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ