Корнелия Нинова и полицаите - версията на Каракачанов

Корнелия Нинова и полицаите - версията на Каракачанов

   Лидерът на БСП Корнелия Нинова не е била следена от полицаи при посещението й в Ямболско, обратното е, заяви пред журналисти в парламента вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов по повод декларация на Нинова от вчера.
В селото, което Нинова е посетила, има полицейски патрули, които следят да не се изнася заразен добитък във връзка с проблема с чумата по животните, обясни той "Двама полицаи в една патрулка. Не са я следвали. Те бяха там. На практика тя ги следва, тя отива при тях", коментира вицепремиерът. 
   "Никой не е следил никого. Тя обаче си позволи там да излъже, след това се отрече, че се избива добитъкът на хората от Странджа, за да може те да се принудят да се изселят, за да може, точните й думи бяха "нали четете, че на Безмер нощно време кацат самолети с нелегални емигранти". Това е една гнусна лъжа, защото аз тогава поисках проверка от ДАНС, макар че на мен ми е ясно, че няма как не да кацне, няма как да излети нито един самолет, на което и да е военно или бившо военно летище, без аз да знам. Въпреки това имаше официална проверка. Такива самолети никога не са кацали", разказа Каракачанов, цитиран от БТА. По думите му това е била една мащабна лъжлива кампания, с която се е целяло да се дестабилизира положението. 
  

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ