Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 18 до 24 юли

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 18 до 24 юли

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 18 до 24 юли

Събитията през тази седмица ще бъдат силно повлияни от тенденциите, които са зададени в предходната седмица. Рязък обрат на процесите ще се забележи едва в края на седмицата, на 23 юли, когато Слънцето ще премине в знака Лъв.

Прилив на позитивна енергия ще ни настрои към себеутвърждаването и собственото добруване, романтиката, почивката, забавленията и търсене на възможност за излизане от „сложните“ емоционални теми, които се активираха от началото на  месец юли.

Слънцето е основният източник, от който получаваме енергия. Повече положителни емоции и добро настроение ни очакват в последните десет дни от месец юли.

Слънцето в Лъв ще окаже положително въздействие върху самите представители на знака, но неговото благотворно влияние ще бъде в по-голяма степен изявено след рождените ви дни слънчеви представители. Положително влияние при останалите огнени знаци: Овен и Стрелец и при въздушните: Близнаци и Везни.

Но какво още ще се случва до 23 юли?

Още в началото на новата седмица Венера ще премине в знака Рак, с което ще подсили темите от началото на месеца: сигурност, дом, уют. Венера в Рак ще предостави добри възможности за инвестиции в недвижими имоти и земя.

През цялата седмица ще се усеща напрежението между Слънцето и Плутон - необходимостта от нови решения, преобразования е силно наложителна. Недоволството на масата срещу управляващите ще се усилва и ескалира.

 В дните около 20 юли повече напрежение ще има при кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог.

На 21-22 юли Луната в Телец ще активира съвпада на Северен възел в Телец и Уран в Телец. Неочаквани ситуации, напрежение, но и нови решения и възможности.

А на 21-22 юли повече внимание трябва да проявят неподвижните знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

ОВЕН

Много слино начало на седмицата за вас. Луната е в знака Овен в дните 18 и 19 юли. Ако овладеете импулсивността, си лесно ще въздействате върху всяка ситуация. Можете да направлявате събитията в посоката, която сте избрали. Първите два дни са силно подкрепящи и позитивни за родените в първата декада на знака. В дните около 20-2 юли бъдете изключително внимателни с вашите финанси. Избягвайте необмислени сделки, излишни разходи и покупки, най-вече ако се занимавате с крипто операции. Погрижете се за стабилността на финансовото си състояние. Бъдете умерени в разходите, прекалените  разточителства могат да доведат до бъдещи затруднения. Ориентирайте се в посока откриване на нови източници на доходи. Бъдете бдителни относно това кого допускате в обкръжението си, възможно е към вас да дойдат предизвикателства и предложения, които са неверни и фалшиви. Не се предоверявайте. Ако напрежението при вас е голямо, дайте си време за почивка. Подходящ период за почивка за вас е от края на седмицата, когато слънцето ще премине в знака Лъв. За собствениците на бизнес е възможно да се активират добри възможности и предложения свързани с дейността.

ТЕЛЕЦ

Процесите, които се активираха от предходната седмица ще продължават да оказват влияние върху живота ви и през следващите седем дни. Част от процесите са проявление на ваши решения и действия от минал период. Някои от вас затварят страница от своя живот, която е писана в продължение на около 20 години. Имате чудесната възможност да поставите ново начало в живота си, да зададете една нова форма. Марс, планетата на действието е във вашия знак, това планетно разположение ще ви подейства като мощен тласък, за да предприемете конкретни действия. В дните около 21-22 юли бъдете особено внимателни, Луната в Телец ще активира важни събития и промени. За родените във втората декада представители на знака съвпадът на Северен Лунен възел с Уран в Телец ще предизвика поредица от събития с дълготраен отзвук. Избягвайте прибързани реакции, импулсивни решения или решения, взети под влияние на гнева. Преподредете приоритетите си, задайте си посока, определете кое и какво е важно и стойностно за вас. По този начин вие ще ръководите действията си в посоката, която искате. Венера в Рак ще ви предостави нови възможности за подобряване на финансовото ви състояние.

БЛИЗНАЦИ

Ако не сте почивали, дайте си време за активна почивка. През тази седмица имате възможност да преосмислите живота си, за да може да зададете една посока след 28 юли. За други представители на знака седмицата предоставя възможност за финализиране и приключване на дейности, които сте започнали от началото на месеца. Продължава тенденцията, която е зададена от предходната седмица. В резултат на минали усилия или нови възможности ще можете да подобрите финансовото си състояние. Към вас идват нови предложения, възможности за обучения, нови контакти, идеи. Насочете вниманието си към нови източници на доходи или получаване на подкрепа, помощ, съдействие  от партньори и влиятелни личности. Информационният поток е силен, а в голяма степен вие самите чрез активни действия можете да насочвате събитията според желанията си. Седмицата е силна и благоприятна за провеждане на разговори, научаване на нова информация, обучения с цел разширяване или създаване на нови източници на доходи. За някои от вас това е период натоварен със служебни пътувания и множество срещи. Меркурий преминава в знака Лъв на 19 юли и изцяло ще ви подкрепи.

РАК

Посоката през тази седмица е в зависимост от това какви събития са се активирали в живота ви през миналата седмица от пълнолунието в Козирог. Докато слънцето е във вашия знак все още имате възможност силно да въздействате в едно или друго направление, но от друга страна се активират събития от минал период. През тази седмица взимайте решения и възстановявайте равновесието. Особено напрегнати ще бъдат дните в началото на седмицата. Избягвайте импулсивните и взети под влиянието на емоции решения. Възможно е да сложите край на взаимоотношения, които са изчерпали своето предназначение. Бъдете разумни, запазете това, което е ценно и в максимална степен се старайте решенията ви да не носят сериозни финансови сътресения. Ако на този етап в живота ви се развиват сложни събития, то сега е момента да вземете окончателни решения. Възможно е тези събития  да водят началото си още от 2020 г. Премислете добре, преценете и решете като се стараете да вървите напред!  

ЛЪВ

Сложните ситуации и процеси при вас ще  продължават да се развиват и през тази седмица. Приключване, това е ключовата дума. Напрежението е силно, но все пак постарайте се да запазите това, което е важно и значимо за вас. Марс в Телец ще усилва напрежението, но в същото време ви кара да забавите темпото и да бъдете по-търпеливи. Колкото и да е сложна ситуацията, която се развива в живота ви, вярвайте, че всичко е възможно и поправимо. Вярвайте в реда и хармонията, която е на едно по-високо ниво. След 23 юли когато слънцето ще премине в знака Лъв в живота ви ще настъпи известно успокоение. Новото начало ще зададете след Новолунието в Лъв, което е на 28 юли. Дотогава дайте си почивка, определете новата си визия за вашия живот, приключвайте и финализирайте дейности и връзки, които са изчерпали своето предназначение. В дните 21-22 юли бъдете по-внимателни, избягвайте крайни, импулсивни решения, повлияни от вашето его или желание за доминиране.

ДЕВА

Вие преминавате през един по-спокоен период в сравнение с всички останали знаци. Все пак всичко зависи от индивидуалните характеристики. И през тази седмица следвайте основните тенденции, зададени от предишната. Ако все пак са се активирали сложни пренастройки от предходната седмица, уловете новото, прогресивното и задайте нова посока. За вас е изключително трудно да приемете промяната, но промяната винаги задава нова посока. В дните около 21-22 е възможно да получите повече яснота каква промяна е необходимо да предприемете. От друга страна бъдете отворени да получите помощ, съдействие, подкрепа. Ако ситуацията, която се разгръща  ви се струва твърде сложна за разрешаване, на този етап изчакайте. Добре ще ви се отразят почивката или пътешествие до мечтано  място. Събитията ще се подредят според вашите мисли и намерения.

ВЕЗНИ

Сложно е при някои представители на знака. През тази седмица ще се развиват събитията и тенденциите, зададени от предходната. За някои представители на знака пълнолунието в Козирог беше доста трансформиращо. Ако от миналата седмица имате нерешени въпроси, то през тази седмица се постарайте да вземете окончателни решения. След 23 юли, когато Слънцето премине в знака Лъв ще се почувствате доста по-уверено. През тази седмица се постарайте да настроите себе си за това, което идва към вас. До голяма степен провокацията ще идва от страна на другите, най-вече вашите партньори. В областта на работните процеси ще настъпи хармония, ще можете лесно да отстоявате своята позиция, да поставите граници, да повлияете. Периодът е подходящ за придобиване на имот, земя, дом или създаване на семейство. За родените в третата декада на знака в дните около 20 юли ще възникнат обстоятелства, които изискват кардинални решения! През тази седмица довършете в максимална степен проекти и задачи от минал период, освободете място за новата енергия, а заедно с нея и за новите възможности, които идват в живота ви. Новолунието след 28 юли е удачен период да стартирате нови проекти и дейности. Ключовата линия през седмицата е адаптиране към промените.

СКОРПИОН

И през тази седмица взаимоотношенията ви с вашите постоянни партньори ще продължават да бъдат основна и водеща тема. За родените във втората декада на знака настъпват обрати и промени, които ще сложат край на съществуващи връзки или ще предоставят възможност за създаването на нови. Подходете внимателно към всичко, което ви се случва. Марс в Телец ще внесе допълнителна конфликтност във взаимоотношения, но и тенденции да проявите повече търпение, там, където е необходимо и да запазите тези връзки, които са значими за вас или за общият ви бизнес. Дните около 20 юли са конфликтни, възможни са неочаквани събития, които да ви накарат да промените посоката или да пренаредите целите си. Въздействайте там, където можете като не губите от поглед своята основна цел. Резултатите  ви ще бъдат по-добри ако насочите вниманието си към това да получите вид подкрепа от влиятелни личности или вашите партньори. Търсете и взаимодействайте, бъдете отворени към компромисни решения и не позволявайте на парите да застанат между вас.

СТРЕЛЕЦ

През седмицата водеща ще бъде тенденцията, зададена от предходната седмица. Събитията ще бъдат резултат от вашите решения в минал период. До голяма степен ще бъдете ангажирани с работни процеси и дейности, в които настъпват сериозни обрати и промени. Добрата новина, е че вие можете да въздействате в зависимост от целите, които сте си поставили. В дните около 20-ти юли ще ви вълнуват чисто финансови дела. В тези дни бъдете внимателни в разпределянето на финанси и сделките или ако ви се налага да правите сериозни инвестиции. Възможни са събития, които ще внесат неочаквани обрати или промени в живота ви. Върху някои от вас ще се изсипе рога на изобилието чрез увеличаване на финансите, нови придобивки, награди, поощрения, а за други това е период на непредвидени разходи, най-вече свързани с личен бизнес ако имате такъв, разходи около ваши интереси, хобита или вашите деца. Източник на печалби могат да бъдат нововъведения във вашия бизнес или започнати нови проекти. Добър период за провеждане на срещи, разговори, отстояване на собствени позиции, научаване на нова информация. Това е седмица за довършителни дейности.

КОЗИРОГ

Промените, които настъпват при вас, внасят нова посока или възможности. Месец юли като цяло е сложен за представителите на вашия знак, а събитията от миналата седмица внасят съществени обрати в живота. Пред една голяма част от вас основният въпрос ще бъде свързан с връзките и взаимоотношенията от личен или делови характер. В зависимост от това какво точно искате вие самите можете да направите промените. За някои от вас тази седмица е времето, когато можете да сложите край на съществуващи партньорства, които са изчерпали своето предназначение, а за други това е възможност да създадат нови партньорства според собствените си критерии. Силен период за собствениците на самостоятелна дейност. В средата на седмицата към вас могат да дойдат нови предложения, възможности, чрез които ще обновите дейността си. В личен план са възможни нови запознанства с интересни личности. На прага сте на преходния период, който отваря нова страница в живота ви, поставяйки акцент върху вашите партньорски отношения. Избягвайте крайната критичност и подходете към новите ситуации позитивно.

ВОДОЛЕЙ

През тази седмица продължете с тези действия, които ви носят сигурност или положителни резултати. Пътят на промяната продължава, времето и периодът са  сложни и силно трансформиращи за вас, изискващи нови избори, решения и нов начин на живот. През тази седмица ще се активират важни въпроси свързани с вашия дом, семейство, родители, промяна на местоживеене или уреждане на имотни казуси. Ако все още не сте готови за нови избори и решения, изчакайте до Новолунието в Лъв, което е на 28 юли. Дотогава се фокусирайте върху познати дейности, довършвайте и финализирайте започнатото. В областите, в които съществуват конфликти или недоразумения, проявете повече търпение или разбиране. Ще се справите и в най-сложните ситуации ако поемете нови отговорности към себе си и животът ви, който се променя.

РИБИ

През тази седмица вие можете да направлявате събитията в желаната посока. Периодът изисква нови избори, а интуицията ви ще бъде водеща при избор на решения. В дните около 20 юли бъдете внимателни с управлението и разпределянето на вашите финанси. Възможни са събития, които ще внесат обрати и промени, които ще ви накарат да промените ценностната си система. Тези, които искат да направят сериозни промени в живота си могат да изчакат новолунието в Лъв, което е на 28 юли. Периодът е силен за собствениците на бизнес. Към вас идват нови възможности и решения за нововъведения или промени. Обърнете внимание и на тези дейности, които ви носят удовлетворение, погрижете се за здравето си чрез нов режим на хранене или спорт, така че да сте по-ефективни. Информационният поток ви носи много предложения. Използвайте увеличеният приток на енергия креативно, вложете го в дейности, който ви носят положителни емоции и вдъхновение.

Успешен период за всички знаци!

Нина Ненова, астролог

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ