Привърженици на „Манчестър Юнайтед“ нападнаха дома на Ед Уудуърд

Привърженици на „Манчестър Юнайтед“ нападнаха дома на Ед Уудуърд

Привърженици на „Манчестър Юнайтед“ нападнаха дома на Ед Уудуърд

Домът на изпълнителния вицепрезидент на „Манчестър Юнайтед“ Ед Уудуърд е бил атакуван от фенове в нощта срещу 29 януари. Видео от нападението беше качено в социалните мрежи, придружено с надпис „Уудуърд трябва да умре“. На кадрите се вижда как нападателите хвърлят в двора на къщата му димки и ракети.

Полицията е започнала проверка по случая, а нападението беше потвърденo и от самия клуб. По време на атаката Уудуърд, който е баща на две деца, не е бил в дома си.

„Научихме за инцидента. Вече си сътрудничим с полицията в Манчестър за изясняване на случая. Всеки, който бъде признат за виновен в извършване на углавно престъпление или разрушаване на чуждо имущество, ще получи доживотна забрана от клуба. Едно е феновете да изразяват мнение, а съвсем друго да рушат чужда собственост и да заплашват със смърт. За това няма никакво оправдание“, написаха от клуба.

Според голяма част от привържениците на „червените дяволи“ Уудудърд е виновен за лошата трансферна политика на отбора, който е пети във Висшата лига.

Тази вечер „Манчестър Юнайтед“ гостува на градския съперник Сити в реванш от полуфиналите в турнира за Кпата на Лигата след загуба с 1:3 на „олд Трафорд“. 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ