Новак Джокович заведе семейството си на почивка в Испания

Новак Джокович заведе семейството си на почивка в Испания

Новак Джокович заведе семейството си на почивка в Испания след триумфалната победа над основния си съперник на корта Роджър Федерер и печелейки за пети път „Уинбълдън“.
Четиримата ще прекарат ваканцията си в слънчевата Марбея, съобщава сп. Hello, цитирано от Новите родители

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How cute are they?! ❤️❤️

A post shared by Novak Djokovic Fan Club (@novakfanclub) on

В началото семейството събираше загар заедно с приятели, но след това Новак се разходи по плажа само със съпругата си Елена. Той я държеше за ръка, прегръщаше и целуваше. В този момент двамата приличаха по-скоро на влюбени, отколкото на семейна двойка, която от години живее заедно, коментират светските издания.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

L❤️VE @jelenadjokovicndf @djokernole

A post shared by Novak Djokovic Fan Club (@novakfanclub) on

Известно е, че Новак Джокович и Елена Ристич се запознават по време на студентските си години в Белград и започват да излизат по срещи от 2005 г. Един от най-успешните тенисисти в света Новак Джокович извървява пътя към славата под ръка с Елена. През 2014 година двамата сключват брак и през същата година се ражда първото им дете – синът им Стефан, а през 2017 на бял свят идва и дъщерята – Тара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our Tara teaching Tesla and I something new today @jelenadjokovicndf

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

За началото на тяхната връзка Елена разказа в интервю: „Как започнахме да излизаме по срещи и как се случи всичко? То звучи малко като научна фантастика. Аз учех зад граница, а той беше млад тенисист, който нямаше възможност да пилее пари за дълги и скъпи полети. По това време нашите срещи бяха твърде голям разкош. Ние обаче не се предавахме и непрекъснато мислехме как отношенията ни могат да продължат и да се развиват.“

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ