Нова версия за персонална киберзащита се появи на пазара

Нова версия за персонална киберзащита се появи на пазара

Световният лидер в киберзащитата Acronis, пусна на пазара Acronis True Image 2020 - новата версия на своето всепризнато персонално решение за киберзащита. Новото решение дава възможност на потребителите автоматично да копират локални резервни копия в облака, което го превръща в първото персонално решение за автоматизиране на правилото за бекъп 3-2-1, препоръчвано като почти универсално от експертите. Функцията за двойна защита чрез репликация е само едно от повече от стоте подобрения и нови възможности, включени в Acronis True Image 2020, които имат за цел да подобрят още повече функциите на продукта, контрола и сигурността.

“ Новата версия на продукта е най-новото решение на компанията, което съчетава традиционна защита на данните и киберсигурност в едно решение. В резултат на този подход, Acronis True Image 2020 е единственото персонално решение за справяне с всички пет вектора на киберзащитата - гарантирайки безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност на данните (SAPAS)", коментира Сергей Белоусов, основател и изпълнителен директор на Acronis. Този уникален подход гарантира, че Acronis True Image 2020 предоставя лесна, ефективна и сигурна киберзащита на домашните потребители, просюмърите и малките бизнеси.

Acronis True Image 2020 улеснява потребителите в процеса на запазване на всички данни, приложения и системи в безопасност. Въпреки, че независими тестови лаборатории вече са заключили, че Acronie True Image е до 10 пъти по-бърз 10 пъти по-бърз от конкурентни продукти, версия 2020 представя нов формат за създаване на резервни копия, който осигурява по-добра цялостно представяне, включително още по-бързи скорости на бекъп и възстановяване. Това дава възможност на потребителите за още по-бърз достъп до файлове в облака.

Новият Tray Notification Center предоставя на потребителите последните актуализации за състоянието на процеса по създаване на резервни копия, за да могат бързо да разрешават своите проблеми. В допълнение, те ще получават последните новини за подобряване на тяхната киберзащита.

По-добър контрол

В допълнение към подобрената технология за създаване на резервни копия, Acronis True Image 2020 гарантира, че потребителите могат да запазят данните си в безопасност, където и да се намират те. Новата версия позволява на потребителите да избират с кои Wi-Fi мрежи да се правят резервните копия, което им позволява да избягват несигурните общодостъпни мрежи, които могат да изложат данните им на риск. Потребителите искат също така да са сигурни, че процесът на бекъп не пречи на работата с техния компютър, като например да изтощава батерията на лаптопа. С Acronis True Image 2020 потребителите контролират кога да се правят резервни копия. Например, когато батерията е с капацитет под 40%, резервните копия няма да се изпълняват.

По-сигурни срещу киберзаплахите

За последните три години Acronis True Image е единственото персонално бекъп решение с вградена анти-малуер защита, подсилена от изкуствен интелект. Интегрираната технология, наречена Acronis Active Protection, спира рансъмуер и крипто-джакинг атаките в реално време и автоматично възстановява всички засегнати файлове.

Вместо да сканира за зловреден софтуер, технологията следи поведението на системата за поява на евентуални атаки. В резултат на този подход тя е изключително ефективна при откриване и обезвреждане на всякакъв вид атака, включително форми на рансъмуер, които никога не са били виждани досега. Тази технология е блокирала повече от 400 000 рансъмуер атаки през изминалата година.

Макар и добре работеща, тази защита, подсилена от изкуствен интелект, е подобрена в новата версия на Acronis True Image 2020. Тя включва усъвършенствани модели за машинно обучение, за да направи Acronis True Image 2020 още по-ефективен при спиране на всички видове киберзаплахи.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ