Turkish Airlines ще излъчи Супербоул в небето

Turkish Airlines ще излъчи Супербоул в небето

Turkish Airlines ще излъчи Супербоул в небето

Авиокомпания Turkish Airlines ще бъде един от големите световни рекламодатели, които ще се свържат с тазгодишната лига за американски футбол в САЩ Супербоул, съобщават нейни представители.

По време на финала на американското първенство по футбол авиопревозвачът ще стартира глобална кампания, озаглавена „Five Senses“ („Петте сетива“) и ще излъчи нов рекламен клип. Рекламата ще бъде с участието на известния сърдечен хирург и телевизионна звезда в САЩ Д-р Оз.

Освен това, пътниците на Turkish Airlines ще могат да гледат на живо с интернет връзка на борда на всички полети Супербоул и самия финал на 52-рото издание на първенството, което ще се излъчи на 4 февруари 2018 г.

Следвайки мотото си „Разшири твоя свят“, авиокомпанията е решила да пренесе вълнението от първенството на Националната футболна лига на Америка в небето, посочват в съобщение нейни представители.

„Радваме се изключително много, че ще дадем отново възможност на нашите пътници да съпреживеят Супербоул, най-гледаното шоу в американската телевизионна история, на живо с всички полети на Turkish Airlines. Също така имам удоволствието да ви съобщя, че нашият нов рекламен клип с участието на известния сърдечен хирург и телевизионна звезда Д-р Оз ще бъде излъчен за първи път по време на рекламната пауза на Супербоул“, съобщи главният маркетинг директор на компанията Ахмед Олмущур.

Turkish Airlines е глобален превозвач, предлагащ уникална по рода си развлекателна система за обслужване по време на полет, наречена Planet. Тя предоставя съдържание на 23 езика – повече от 800 шоу програми, над 700 музикални албума, 7 телевизионни предавания на живо по време на полет, 11 филма със специални субтитри за хора с увреждания, както и шумоизолиращи слушалки за всички полети на дълги разстояния.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ