Нов изпълнителен директор в управата на Fibank

Нов изпълнителен директор в управата на Fibank

Нов изпълнителен директор в управата на Fibank

Никола Бакалов става част от висшия мениджмънт на Fibank като член на Управителния съвет и изпълнителен директор, съобщиха от финансовата институция. На новата позиция той  ще отговаря за няколко дирекции: „Банкиране на дребно“, „Главна каса“, „Дигитално банкиране“, „Злато и нумизматика“, „Картови разплащания“, „Клонова мрежа“, „Организация и контрол на клиентското обслужване“ и „Частно банкиране“.

Никола Бакалов е завършил УНСС през 1997 г. и има магистърска степен по „Международни икономически отношения“. Към екипа на Първа инвестиционна банка се присъединява през 2000 г. През периода 2005 г. – 2011 г. е директор „Картови разплащания“. По това време е избран и за член на Изпълнителните комитети на Mastercard България и VISA България.

През 2011 г. е избран за член на Управителния съвет на „Алианц Банк България“ и заема последователно длъжностите Изпълнителен директор и Главен изпълнителен директор. През 2013 г. поема управлението на „FiHealth Застраховане“ АД – един от водещите здравни застрахователи в България.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ