Пресиян Петров на гости на „Софийски истории“

Пресиян Петров на гости на „Софийски истории“

Зърно -> Брашно -> Хляб. Да, това е основополагащият цикъл на днешния разговор, защото ще си говорим за хляб. Истински хляб от каменна мелница. Шеф Пресиян Петров разказва пред "Софийски истории" как с правилната технология може да си в центъра на София и да продаваш хляб в двеста държави, защото в днешно време границите не са пречка. Поне за мечтите.

Кое може да накара един успял млад човек да се върне в България, има ли полезен хляб и има ли вятърни мелници по пътя на успеха – чуйте разговора на Ирена Матеева и Пресиян Петров. 

Ммм, обичате ли крайшник?

Можете да гледате поредното издание на подкаста в каналите на "Софийски истории" в YouTube, Facebook и Instagram

Подкастът „Софийски истории“ се реализира от дирекция „Спорт и младежки дейности“ на Столична община, в партньорство с „Мениджър“, Obekti.bg и Modernity.bg.
 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Европейските лидери са изпълнени с предпазлив оптимизъм след разговор с Тръмп преди срещата с Путин
Ликвидаторите на втората по големина китайска строителна компания Evergrande продадоха картина на Моне
"Алфа Рисърч": Все повече българи подкрепят влизането ни в еврозоната
Времето: Ветровито с температури до 35 градуса
Доц. Кунчев: Има леко увеличаване на заболеваемостта от COVID-19, но ситуацията не е притеснителна
Малта и България са с най-ниски акцизи върху дизела и бензина в Европа през 2025 г.
The Wall Street Journal: Могат ли САЩ да попречат на китайския AI да завладее света?
Как да изградите увереност и да повишите самочувствието си?