Пресиян Петров на гости на „Софийски истории“

Пресиян Петров на гости на „Софийски истории“

Зърно -> Брашно -> Хляб. Да, това е основополагащият цикъл на днешния разговор, защото ще си говорим за хляб. Истински хляб от каменна мелница. Шеф Пресиян Петров разказва пред "Софийски истории" как с правилната технология може да си в центъра на София и да продаваш хляб в двеста държави, защото в днешно време границите не са пречка. Поне за мечтите.

Кое може да накара един успял млад човек да се върне в България, има ли полезен хляб и има ли вятърни мелници по пътя на успеха – чуйте разговора на Ирена Матеева и Пресиян Петров. 

Ммм, обичате ли крайшник?

Можете да гледате поредното издание на подкаста в каналите на "Софийски истории" в YouTube, Facebook и Instagram

Подкастът „Софийски истории“ се реализира от дирекция „Спорт и младежки дейности“ на Столична община, в партньорство с „Мениджър“, Obekti.bg и Modernity.bg.
 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

На днешната дата, 15 юли. Имен ден празнуват Владимир, Владимира, Влади, Владо
Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 14 до 20 юли
Тръмп обяви оръжие за Украйна за милиарди и заплаши Русия с мита от около 100%, ако до 50 дни няма споразумение
България е сред най-засегнатите от климатичните промени държави в Европа
Преходът към еврото вече започна: Левовите банкноти в обращение намаляват с 6% от началото на 2025 година
Върховният съд на САЩ даде зелена светлина за закриване на министерството на образованието
Великите слушатели използват три думи, за да пробият защитната черупка на събеседниците си
ЕС се насочва към американските самолети, автомобили и бърбън в нови контрамерки срещу митата на Тръмп