Пресиян Петров на гости на „Софийски истории“

Пресиян Петров на гости на „Софийски истории“

Зърно -> Брашно -> Хляб. Да, това е основополагащият цикъл на днешния разговор, защото ще си говорим за хляб. Истински хляб от каменна мелница. Шеф Пресиян Петров разказва пред "Софийски истории" как с правилната технология може да си в центъра на София и да продаваш хляб в двеста държави, защото в днешно време границите не са пречка. Поне за мечтите.

Кое може да накара един успял млад човек да се върне в България, има ли полезен хляб и има ли вятърни мелници по пътя на успеха – чуйте разговора на Ирена Матеева и Пресиян Петров. 

Ммм, обичате ли крайшник?

Можете да гледате поредното издание на подкаста в каналите на "Софийски истории" в YouTube, Facebook и Instagram

Подкастът „Софийски истории“ се реализира от дирекция „Спорт и младежки дейности“ на Столична община, в партньорство с „Мениджър“, Obekti.bg и Modernity.bg.
 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Услугите на "Гугъл" са недостъпни за редица потребители по света
Изключването на само един протеин може да обърне процеса на стареене на мозъка и да предотврати Алцхаймер
Зеленски: Корейският сценарий за край на войната в Украйна е възможен, но няма да гарантира сигурност
Гуцанов: Средната работна заплата в страната се е увеличила с 12%
Индия се стреми към рекордни покупки на памук
Тръмп сезира Върховния съд на САЩ заради митата, иска бързо решение
Гроздан Караджов: Няма отчетено заглушаване на GPS сигнала на самолета на председателя на ЕК
Войната на наследниците: По-малкият син на Ален Делон оспорва завещанието на баща си