Ford Mustang идва в Европа

Ford Mustang идва в Европа

Ford Mustang идва в Европа

Новият Ford Mustang идва в Европа през 2015 г. Това стана ясно по време на събитието Go Further, проведено в Амстердам на 5 декември. По време на събитието председателят на Ford-Европа Стивън Одел заяви, че до 2017 г. компанията ще пусне на пазара 25 нови модела.

Новият Mustang ще се предлага във версии купе и кабриолет, и двете – със задно предаване. В Европа ще е наличен с два двигателя – 5.0-литров бензинов с 426 к.с., 529 Нм въртящ момент и 2.3-литров EcoBoost с 309 к.с., 407 Нм. Появата на новия Mustang сега не е случайна – през април 2014 г. се навършват 50 години от дебюта на първия модел през 1964 г.

„Искрено вярвам, че Ford е предопределен да има още по-голямо влияние в следващите 100 години в сравнение с първите 100. За да сме успешни, имаме нужда всички, свързани с Ford, да се присъединят към нас в това пътуване“, заяви  Бил Форд, изпълнителен председател на Ford Motor Company

„За мен новият Mustang улавя духа на оптимизъм, който усещам в Европа – и това е кулминацията на невероятния прогрес, който виждам тук”, допълни Бил Форд.

„Mustang въплъщава всичко специално и уникално в автомобилите Ford – страстта, динамиката и чистото удоволствие от управлението. Той е със същото ДНК, като цялата ни продуктова гама – от SUV и Transit гамата до ST автомобилите. Mustang е автомобил, който ще подклажда уверения ни ход напред и ще ни помогне да достигнем максималния си потенциал. Затова появата му на този континент е истински крайъгълен камък за нашата марка – и специален момент в историята“, сподели Бил Форд.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ