Национална конференция „Международни стандарти и кодекси за управление ”

Национална конференция „Международни стандарти и кодекси за управление ”

Национална конференция „Международни стандарти и кодекси за управление ”

АТЕ Консулт ООД организира Национална конференция, представяща международните стандарти и кодекси за управление. Събитието ще се проведе на 20.10.2014 г. от 10:00 часа в конферентна зала „Нептун” в хотел „Аква”, гр. Варна. Входът е свободен. 

Целта на конференцията е да представи Ръководство с иновативни практики в областта на международните стандарти за управление на качество, здраве и безопасност, околна среда, информационна сигурност, безопасност в корабоплаването, сигурност на пристанищни съоръжения, морска трудова конвенция, разработено от екипа на АТЕ Консулт ООД съвместно с „Владимир - Виктор Джика - Консултантско бюро за въвеждане на системи за управление“ – партньор по проекта.

Програмата на конференцията включва представяне на различните стандарти и кодекси и дискусия на реални практически казуси, като предоставя възможност на всички фирми да получат синтезирана, полезна и практична информация за процеса по внедряване на системи за управление. Ще бъдат разгледани и обсъдени перспективите пред фирмите за финансиране по програми на Европейския съюз в програмния период 2014 -2020 г.

Лектори на конференцията ще бъдат представители на АТЕ Консулт ООД – експерти със сериозен практически опит в консултирането на компании и организации при разработване, въвеждане и одитиране на Системи за управление на качеството, безопасността, сигурността, здравословни и безопасни условия на труд, опазване на околната среда, в съответствие с изискванията на ISO 9001:2008, BS OHSAS 18001:2007, ISO 14001:2004, ISM Code, ISPS Code и MLC, 2006, както и в изготвянето и управлението на проекти, финансирани от Европейски програми.

Националната конференция се организира в рамките на Проект BG051PO001-7.0.07-0088 “Без граници при прилагането на иновативни практики в бизнес консултирането”, реализиран с финансовата подкрепа на ОП „Развитие на човешките ресурси” 2007-2013 г., съфинансиран от Европейския социален фонд.

За повече информация и записвания за участие www.ateconsult-bg.com

Настоящата публикация е изготвена с финансовата помощ на Европейския социален фонд. „АТЕ Консулт” ООД носи цялата отговорност за съдържанието на настоящата публикация, и при никакви обстоятелства не може да се приеме като официална позиция на Европейския съюз или Министерство на труда и социалната политика.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Доц. Кунчев: За последния месец има 7 пъти нарастване на заболеваемостта от COVID-19
bTV се разделя с Антон Хекимян
Канада обяви помощ за Украйна за около 480 млн. долара
Бойко Борисов: Шансовете на Антон Хекимян са огромни, може да победи на първи тур
Джейми Даймън: Светът може да не е подготвен за най-лошия сценарий с лихвите на Фед
Денков: Пълното ни интегриране в европейските и евроатлантически структури е основна цел за кабинета
Спад на борсите в Европа на фона на повишената доходност на облигациите*
Финансовото министерство предлага връщане на ДДС от 20% за ресторантьорите
Всеки четвърти българин пропуска годишните профилактични прегледи
Обявен за убит руски адмирал участва в заседание на висши военни
Времето: Есента настъпва, ще бъде слънчево и топло
ЕС отново налага глоба от 400 млн. долара на Intel за злоупотреба с пазарна сила
ЕС ще отпусне 135 милиона долара на Тунис като част от пакта за миграцията
Майкъл Блумбърг очерта план за наследяване на медийната си империя
Дванадесет страни ще имат допълнителни места в следващия Европейски парламент
Цените на зърнените стоки по световните борси се понижават