Технологиите, от които ще зависи успешният бизнес представени на Сиско Експо 2011

Технологиите, от които ще зависи успешният бизнес представени на Сиско Експо 2011

Новаторството в ИТ технологиите като ключов фактор за развитието на бизнеса и индустриите бе една от водещите теми на Сиско Експо 2011. Събитието е единствената по рода си специализирана конференция за комуникационни и мрежови технологии, като тази година тя се осъществи под мотото “Innovate together“.

Над 900 ключови специалисти по технологииге и бизнес представители участваха в деветото издание на конференцията, което се състоя в Интер Експо Център.

Тази година участниците във форума присъстваха на 30 полезни сесии (технически и работни семинари, демонстрации и практически обучения) с информация за иновациите в технологичните решения и архитектурата на Cisco. Чрез демонстрации на живо те се запознаха с уникални технологични решения, сред които новите разработки в Cloud Computing, виртуализацията, обединени комуникации, облачните технологии, мобилността, технологиите за доставчици на услуги и много други.

Официално събитието бе открито от Борислав Димитров, управляващ директор на Сиско България. Ключови лектори на Сиско Експо 2011 бяха Марк Гелсомини - Corporate Director Information Technologies Dundee Precious Metals, Патрик Шмид - Директор продажби за Централна и Източна Европа за Cisco Data Center/Virtualization. Специален гост сред публиката бе и Питър Хайду - генерален директор на Сиско Системс за Югоизточна Европа.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ