Водата спира в части от столицата

Водата спира в части от столицата

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Алфред Нобел”, жк. „Гео Милев”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между:

ул. „Александър Жендов“, бул. „Цариградско шосе“, ул. „Коста Лулчев“, „Алфред Нобел“, бул. „Шипченски проход“ и ул. „Николай Коперник“

ул. „Елисавета Багряна“ №2 и бул. „Шипченски проход“ в участъка между ул. „Алфред Нобел“ и ул. „Николай Коперник“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Алфред Нобел” и ул. „Александър фон Хумболт“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на водопроводно отклонение по ул. „Любомир Миланов” № 63, с. Владая, се налага спиране на водоподаването на 2 април от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Любомир Миланов” в участъка № 42 и № 62.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на ул. „Любомир Миланов” и ул. „Страната“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата

На 2 април във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение по ул. „Суходолска” № 175 кв. „Суходол“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Суходолска” от „Околовръстен път“ до ВВУ „Любен Каравелов“ и местност „Смърдан“ 999 и ул. „Безименна“ от ул. „Суходолска“ (между № 185 и № 187) до цех за производство на сладкарски изделия.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ВВУ „Любен Каравелов“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 2 април 2014 г. (сряда), във връзка с подмяна на водопроводно отклонение по ул. „Урвишка крепост” № 5А, кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Урвишка крепост“, ул.“12-ти април“ от ул.“Иван Пешев“ до ул. „Урвишка крепост“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на ул. „Урвишка крепост” и ул. „12-ти април“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на водопроводно отклонение по ул. „Иван Вазов” №2, кв. „Кумарица“, общ. Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Боровец“, ул. “Летец“ между ул. „Боровец“ и ул. „Иван Вазов“ и карето между бившите военни блокове от №1 до №13 на ул. „Летец“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ъгъла на ул. „Иван Вазов” и ул. „Летец“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, обещават от дружеството.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ