Времето през уикенда

Времето през уикенда

Времето през уикенда

Много слънчеви часове и малко места с краткотрайни валежи ще има през първия ден от уикенда. Tемпературите следобед ще бъдат между 24 и 29 градуса, очакват синоптиците. Вероятността за дъжд по морето е малка, а слънцето ще бъде щедро. Следобед ще бъде между 24 и 26 градуса. Температурата на морската вода - около 22 градуса.

В неделя, 21 юни, в 19,38 ч. настъпва Астрономическото лято. Продължителността на деня е 15 часа 19 мин. и 32 секунди. През деня ще вали на много места. Температурите ще се понижат. Очаква се да бъдат между 22 и 27 градуса в неделния следобед. На места по Черноморието ще има валежи. Ще захладнее. Дневните стойности ще варират между 22 и 24 градуса. Морското вълнение - умерено.

В планините времето няма да бъде подходящо за туризъм този уикенд. Дори и в събота, когато ще има повече слънце, там ще има условия за гръмотевични бури и краткотрайни валежи, посочва още bTV. На 2000 метра температурата следобед ще бъде 10 градуса, на 1200 м – 16 градуса. В неделя ще има валежи и ще бъде по-студено. Дори в по-ниската планина максималната температура ще бъде около 13 градуса.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ