Издирват 9-годишно момиченце, предполагат, че е отвлечена

Издирват 9-годишно момиченце, предполагат, че е отвлечена

Полицията издирва 9-годишната Александра Тодорова от Поморие. Момичето е изчезнало мистериозно снощи на път за дома си. Според „Флагман“ Александра, която е дъщеря на бизнесмена Веселин Тодоров, е била отвлечена.

Според изданието Алекс се е връщала от занималня в СОУ „Иван Вазов” в морския град, но не се прибрала. Полиция разпитва учителите и съучениците на малкото момиченце. Екипи претърсват багажниците на всички автомобили, излизащи от Поморие. Момиченцето е в неизвестност повече от 12 часа.

Местните хора коментират, че най-вероятно става въпрос за отвличане, тъй като баща й е известен бизнесмен в региона. Той се занимава с покупко-продажба на имоти край морето.

Междувременно "Флагман" съобщи, че полицията в морския град е щурмувала семеен хотел в центъра на Поморие. Органите на реда претърсват помещенията, издирвайки момичето.

20 тежко въоръжени полицаи щурмуваха току-що семейния хотел „Лагун“ в центъра на Поморие. 7 полицейски коли охраняват района около 5-етажния хотел, а въоръжените полицаи с бронежилетки и качулки в момента претърсват стаите, ресторанта, пералното помещение и подземията на хотела. 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ