Спасителят от АМ „Тракия” стана Мъж на годината 2011

Спасителят от АМ „Тракия” стана Мъж на годината 2011

Спасителят от АМ „Тракия” стана Мъж на годината 2011

Спасителят от магистрала „Тракия" Стефан Стойчев стана Мъж на годината 2011. В цялата история на класацията той е първият обикновен човек, който я оглавява, съобщиха организаторите от „Дарик”. 29-годишният Стефан от Чирпан, който през миналото лято помогна на много хора да се измъкнат от катастрофиралия автобус на магистралата близо до Пловдив, застана на чело в анкетата на „Дарик” след онлайн гласуване. 6804 души дадоха вота си за него.

Актьорът Христо Мутафчиев и треньорът по борба Симеон Щерев, които също бяха номинирани за отличието, останаха съответно на второ и трето място. За Мутафчиев гласуваха 435 души, а за Щерев 407 души. Резултатите от конкурса бяха обявени тази вечер на церемония в Младежки театър "Николай Бинев". Победата в него на Стефан Стойчев слага край на дългогодишната традиция престижната титла да отива предимно при политици и спортисти.

Освен приза Мъж на годината 2011 Стойчев получи още бутилка Johnnie Walker Black Label и mp3-плейър, осигурен от Bang & Olufsen.

Мис Чар

Единствената дама, която получи награда по време на церемонията „Мъж на годината", се казва Милена Николова - Миленита. Екипът на „Дарик” я обяви за „Мис чар". Освен заради музиката, която прави, тя си заслужи отличието и заради участието си във филма на Димитър Коцев - Шошо „Лора от сутрин до вечер", в който показа, че актьорският талант е дарба, която или притежаваш, или не.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ