Фотоконкурс търси най-добрите снимки, отразяващи добри дела

Фотоконкурс търси най-добрите снимки, отразяващи добри дела

Български дарителски форум и фондация „Помощ за благотворителността в България” организират за трета поредна година фотоконкурс на тема „Благотворителността през обектива”.

„Ако сте фотограф – любител ири професионалист и имате сетивата да видите нечия кауза, добро дело, смислена промяна наоколо, лицата на хората, направили жест за другите, дарители, доброволци, активни граждани или сте готови да ги потърсите оттук насетне – снимайте и ни изпратете вашия поглед върху благотворителността в България!“, призовават организаторите.

Категориите, в които ще бъдат наградени победителите в конкурса, са следните:

- "Благотворителност и образование"

- "Благотворителност и здраве"

- "Благотворителност и култура"

- "Благотворителност и екология"

- "Благотворителност и социална подкрепа"

- "Моят герой" (лицата и действията на хора, направили нещо изключително за друг човек или кауза)

- "Фоторазказ за благотворителността" (група от 4 до 8 фотографии на една тема)

- Награда на публиката

Победителите в първите 7 категории се определят от жури в състав Борис Мисирков, Елица Баракова, Красимира Величкова, Надежда Павлова, Надежда Чипева, Явор Попов. Осмият победител ще бъде излъчен чрез гласуване на публиката в сайта на конкурса.

Краен срок за изпращане на фотографиите е 21 май 2014г. Желаещите да участват могат да изпратят снимките си на адрес blagobektiv@gmail.com. Всички снимки трябва да бъдат придружени с кратък текст.

Церемонията по награждаването ще се състои в началото на юли 2014г., а наградените снимки ще бъдат подредени в изложба. От есента изложбата ще пътува в различни градове на страната.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ