България

Политика

|

Общество

|

Броени дни до дебата на "Мениджър": Гласувайте в анкетата „За или против кеша“ !

Броени дни до дебата на

Броени дни до дебата на "Мениджър": Гласувайте в анкетата „За или против кеша“ !

Второто издание на дебатите на "Мениджър" от формата Точка на кипене – „За или против кеша vol.2“ ще се проведе на 27 септември в Литературен клуб „Перото“ от 13:00ч.

Четирима участници, разпределени в два отбора ще сблъскат тези и аргументи по темата. Дебатът ще се проведе при спазване на точни правила, според които всеки от участниците ще разполага с определено време, за да изложи своите аргументи в подкрепа на тезата, която защитава.

За начална точка на дебата ще се считат резултатите от анкетата, в която вие имате възможност да гласувате сега. За да изразите вашето мнение е необходимо да влезете на линка тук: https://bit.ly/3LpWLOO

Участниците

Отборът, който ще защитава позицията „ЗА“ кеша е в състав Стоян Панчев, макроикономист и полиси анализатор и бизнес журналистът Стефан Антонов.

Отборът защитник на тезата „ПРОТИВ“ кеша е с участници Димитър Продански, изпълнителен директор и член на борда на директорите на MFG Digital и Стойне Василев, независим личен финансов консултант и инвеститор.

Модератор на дебата ще бъде Илия Вълков, заместник главен редактор на списание „Мениджър“.

Как ще протече дебатът?

В началото всеки ще има по 2 минути за встъпителни за дискусията думи и обща аргументация по темата. След това модераторът ще задава въпроси. При зададен въпрос всеки от участниците ще има възможност да отговори за времето от 2 минути. Следва 1 минута, в която всеки от участниците ще има възможност да обори с контрааргументи позицията на противниковия отбор. След приключване на двубоите по отделните въпроси, всеки участник ще има 2 минути за заключителна пледоария в защита на отборната позицията.

Гласуването, в което ще се включат онлайн зрителите на дебата, ще определи крайния резултат. По време на събитието те ще могат да подкрепят чрез попълване на онлайн анкета тезата, която считат, че е защитена най-добре в дебата.

Победител е отборът, който успее да постигне обръщане на резултата или промяна в по-висока степен в позицията, изразена от аудиторията. За първоначални данни по отношение становището на зрителите се приемат резултатите от предварителна анкета, която е достъпна тук.

Регистрирайте се и запазете своето място в залата на провеждане ТУК

Дебатът ще бъде излъчен и онлайн в страницата За или против кеша vol.2 - Точка на кипене - дебатите на МЕНИДЖЪР. и facebook страницата на Мениджър Нюз.

Генерален партньор на събитието е Management Financial Group.

Медийни партньори саБългарска национална телевизияDnes.bgBloomberg TV BulgariaSmartMoney.bgMoitePari.bg

Институционален партньор: Българска стопанска камара

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ