Времето: Денят започва със силен вятър и ниски температури

Времето: Денят започва със силен вятър и ниски температури

Времето: Денят започва със силен вятър и ниски температури

Денят днес ще започне с предимно слънчево, но и студено време, като минималните температури ще бъдат между 2 и 7 градуса. Сутринта в североизточните райони ще духа силен вятър. В следобедните часове облачността ще се увеличи, а привечер в Югозападна България ще завали дъжд.. Максималните температури през деня ще бъдат между 10 и 15 градуса.

Над планините ще има разкъсана облачност, която след обяд ще започне да се увеличава и вплътнява над масивите от Западна България. Привечер от югозапад ще започнат валежи от дъжд, над около 1800 метра дъждът ще преминава в сняг. Сутринта ще духа силен вятър, който ще отслабне в следобедните часове. На височина 1200 метра максималната температура ще е около 7 градуса, а на 2000 метра – около 1 градус.

Над Черноморието облачността също ще е разкъсана, като в ранните часове на деня по северното крайбрежие ще духа силен югозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са между 14 и 17 градуса, а тези на морската вода ще са между 13 и 17 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-4 бала с тенденция на отслабване след обяд.

Днес в София слънцето изгря в 7 ч. и 14 мин. и ще залезе в 17 ч. и 6 мин. Продължителността на деня 9 ч. и 53 мин.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ