Дейвид Линч се отказа да режисира новите епизоди на "Туин Пийкс"

Дейвид Линч се отказа да режисира новите епизоди на Туин Пийкс

Дейвид Линч се отказа да режисира новите епизоди на "Туин Пийкс"

Създателят на култовия американски сериал, който смразява кръвта, "Туин Пийкс" - Дейвид Линч, няма да режисира планираните нови епизоди на поредицата. Причината е спор за хонорара му, съобщава сайтът Контактмюзик, цитиран от БТА.

Линч написа в Twitter, че вече не е част от проекта на телевизионния канал "Шоутайм". "След година и четири месеца преговори аз се отказах, защото не ми предложиха достатъчно пари за сценариите, които исках да направя според моята концепция! Обичам света на "Туин Пийкс" и се надявах нещата да се случат по по-различен начин!", посочи той. Съобщението се разпространява седмици, след като Линч съобщи на феновете, че договорът за новата поредица все още не е сключен и "виси във въздуха".

От "Шоутайм" не скриха разочарованието си, че известният режисьор се отказва от проекта. От компанията изразиха надеждата, че все пак новият "Туин Пийкс" ще се състои някога, и то с участието на неговите създатели, Дейвид Линч и Марк Фрост. Феновете на психодрамата посочват, че режисьорският стил на Линч е уникален и продължение под знака на друг режисьор би било съвсем различно. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ