Нов изпълнителен директор в „Овергаз Мрежи”

Нов изпълнителен директор в „Овергаз Мрежи”

Нов изпълнителен директор в „Овергаз Мрежи”

Михаил Захманов е новият изпълнителен директор на газоразпределителната компания „Овергаз Мрежи”.

Захманов има 15-годишен опит в сферата на внедряването на интегрирани управленски решения и информационните технологии. Към екипа на „Овергаз Мрежи” се присъединява, след като повече от 10 години оглавява специализирана в сферата на иновациите компания. Под негово ръководство се разработват и внедряват множество решения в областите маркетинг, електронни услуги, плащания, банково дело, застраховане, транспорт, общински и държавни администрации. Преди това е работел като главен оперативен директор на американска технологична компания, базирана в Лейклънд, Флорида и мениджър „Софтуерно внедряване и поддръжка” в Дейтона, Флорида.

По образование Захманов е софтуерен инженер. Завършил е Florida Southern College, САЩ със специалности компютърни информационни системи и международен бизнес мениджмънт. Притежава редица международно признати сертификати за облачни технологии и създаване на цялостни решения от Майкрософт (MCSE).

Приоритет в работата на новия изпълнителен директор на „Овергаз Мрежи” ще бъде внедряване на иновации и развитие на предлаганите услуги, разширяване и подобряване на платформата за обслужване на клиенти и ускоряване процеса на присъединяване към газоразпределителната инфраструктура на нови потребители.

„Овергаз Мрежи” доставя природен газ на 60 хиляди домакинства и над 3000 индустриални консуматори в цялата страна.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ