„Това го има само по филмите“

„Това го има само по филмите“

Поредното издание на „Пощенска кутия за приказки” ще се проведе на 8 април. Популярната литературна инициатива ще бъде подчинена на седмото изкуство и озаглавена „Това го има само по филмите“.

В четенето ще се включат Любо Киров, Кирил Маричков, Мирослав Иванов, Константина Живова, Ирина Тенчева, Краси Москов, Михаил Дюзев, Симеон Владов, Мариан Вълев, Васил Бовянски и Димитър Кърнев.

Събитието ще се проведе в Sofia Live, от 19:00 ч. Входът е свободен, а настроението е гарантирано от Jameson Irish Whiskey.

„Пощенска кутия за приказки“ е проект на Гери Турийска, който вече повече от две години събира и представя истории, подчинени на месечна тема. За всяко четене се селектират десет атрактивни разказа, които се представят пред публика от популярни лица-актьори, музиканти, журналисти. Сред темите до момента са „Вашето обаждане е важно за нас“, „Аз си знаех, че ще стане така“, „Всичко ще бъде наред“, „Любовни писма“, „Повече няма да правя така“, „Отворено писмо“, „Не е това, което изглежда“, „Игра на думи”, „Имам една добра и една лоша новина“  и др. Темите са отворени за проза, поезия, музика и всичко онова, което провокира или е носител на творческия дух.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ