E-Zona.bg предлага 15 000 заглавия на книги

E-Zona.bg предлага 15 000 заглавия на книги

Над 15 000 заглавия на книги, огромни отстъпки и лично отношение към всеки клиент – това са основните точки, заложени в концепцията на най-новата онлайн книжарница E-Zona.bg.

Сайтът впечатлява с голямото литературно разнообразие на заглавия от всички жанрове, богат асортимент от детски издания, учебници и учебни помагала – всичко това на цени, които щадят семейния книжен бюджет.

Напълно в тон с мисията си да предоставя най-големите намаления на пазара, E-Zona.bg стартира с ударна промоция – 25% отстъпка от цената на всички налични книги и безплатна доставка за цялата страна при поръчка над 30 лв. Според създателите на сайта това е само началото на поредица от отстъпки, подаръци, конкурси и игри.

Освен на богатия избор от актуални заглавия, посетителите могат да разчитат и на съдействие и съвет от страна на професионалистите от E-zona.bg. Например, ако търсите дадена книга, която не се предлага на сайта, екипът е готов да я издири вместо вас и да ви я предложи на цена, съобразена с текущите промоции.

За www.e-zona.bg четящите хора винаги са с предимство.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ