В Лондон бе открит ресторант за фенове на „Игра на тронове”

В Лондон бе открит ресторант за фенове на „Игра на тронове”

В Лондон бе открит ресторант за фенове на „Игра на тронове”

Феновете на „Игра на тронове”  вече могат да отидат на ресторант  в стилистиката на сериала. Той бе открит преди няколко дни в Лондон и интериорът, обслужването и облеклото на персонала са като в сериала.

Заведението бе представено пред журналисти с вечер под  мотото „Всички мъже трябва да вечерят”. Блюдата бяха от печено прасе-сукалче до „костен мозък Крем брюле”. Актьори, облечени като героите във филма, пресъздадоха сцени от сериала.  

"Приготвили сме прекрасна вечер, в която посетителите могат да видят голяма ръчно изработена карта на Вестерос, хералдическите символи на родовете Баратеон и Ланистър, масата е покрита с ястия, взети от различните банкети в „Игра на тронове”. Всяко блюдо е съобразено с различни сцени от книгата и сериала", разказа Лали Жако - съсобственичка на ресторанта.

Отварянето на ресторанта отбеляза пускането на DVD и BluRay на четвъртия сезон на „Игра на тронове”. Премиерата на новия пети сезон ще се излъчи в България на 13 април.

Сериалът „Игра на тронове” започва през 2011 г. и бързо се превръща в един от най-печелившите за Ейч Би Оу. Излъчва се в над 200 държави. Заснет е по известната фентъзи поредица „Песен за огън и лед” на Джордж Мартин.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ