Дрю Баримор оглави класация на холивудските звезди, носещи най-малко печалба

Дрю Баримор оглави класация на холивудските звезди, носещи най-малко печалба

Дрю Баримор оглави класация на холивудските звезди, носещи най-малко печалба

Еди Мърфи има нужда от съживяване на кариерата. Това е един от изводите в класацията на сп. Forbes за най-надценените холувудски звезди. Филми като „Доктор Дулитъл“ и „Смахнатия професор“ донесоха на Мърфи 250 млн. долара. Положението обаче доста се е променило за актьора напоследък. Същото важи и за Дрю Баримор, която оглави класацията за актьори, носещ най-малко приходи от филми в Холивуд. Възвръщаемостта от новите филми на Дрю Баримор е едва 0,40 щатски долара за всеки долар, който тя е получила. Макар и на второ място Еди Мърфи е с много по-добри показатели - 2,70 долара възвръщаемост за всеки вложен долар.

За да създадат списъка от списанието са разгледали 40-те най-добре печелещи актьори в Холивуд. За да се отсеят всеки от тях е трябвало да участва в поне три филма през последните пет години, който е излъчен в повече от 500 кина. Филмите, които са били представени след 1 май тази година не са броени.

Анимационните филми също не са участвали в класацията, защото звездите не са реални. Въпреки това тези филми са донесли общо 3 млрд. долара в световния бокс офис.

След Еди Мърфи и Дру Баримор на трета позиция се нарежда Уил Ферел, който е успял да възвърне 3,50 долара за всеки инвестиран в него долар във филмите, в които е участвал. На четвърто място е русокосата Рийз Уидърспун, тя е донесла печалба от 3,55 долара на долар инвестиран в нейните филми.

Петото място е за Дензъл Уошингтън, който е спечелил по 4,25 долара за всеки долар в продукциите, в които е участвал. Звездата от „Да изчеднеш за 60 секунди“ Никълъс Кейдж е на шесто място, поради факта, че е донесъл на продуцентите си по 4,40 за всеки инвестиран долар. Седмото място е за Адам Сандлър, със спечелени по 5,20 долара за долар. На осмо място се нарежда Винс Вон със същия резултат като Сандлър. Том Круз е на предпоследното девето място със печалби от 6,35 долара. Последното място, което е най-престижното в подреждането е за Никол Кидман, която е спечелила по 6,70 на долар във филмите си.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ