Иванка Тръмп създаде гривна за ООН

Иванка Тръмп създаде гривна за ООН

Иванка Тръмп създаде гривна за ООН

Дъщерята на Доналд и Ивана Тръмп - 27-годишната Иванка Тръмп, създаде луксозна гривна за благотворителни цели. Бижуто е направено от нишки от коралова коприна и чисто сребро. 100 % от приходите от гривните ще бъдат предоставени на компанията Girl Up на Фондацията на ООН.

"Американските момичета са новите световни предприемачи и лицата на филантропията. Горда съм, че подкрепям Girl Up, споделя Иванка пред сп. "Инстайл". Благотворителната кампания стимулира американските момичета да привличат вниманието и с енергия и съпричастност да събират средства за програми на ООН, подпомагащи техни връстнички в развиващите се страни.

Гривната ще струва 30 долара и ще бъде показана за първи път на вечеря на сп. Vogue на 10 септември тази година. Наследницата на милиардера Тръмп има собствена колекция от бижута, наречена Ivanka Trump Fine Jewelry. Върху новото бижу госпожица Тръмп ще постави собственото си лого заедно с логото на "Girl Up". Красавицата не спира дотук с плановете. Миналия месец тя обяви планове да създаде и колекция от чанти и обувки.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ